ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE

ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ TOP MELODY 104.9 FM KAI TH SANTONEWS.COM

 

Φωτό http://diseaseoftheweek.files.wordpress.com/2010/08/debate-2.jpg

Φωτό http://diseaseoftheweek.files.wordpress.com/2010/08/debate-2.jpg

«Αρνείται τον διάλογο ο απερχόμενος Δήμαρχος

Με μονόλογο στην εκπομπή του Π. Μυτιληναίου απαντά ο απερχόμενος Δήμαρχος Θήρας στην πρόσκληση των συνυποψήφιων του για δημόσιο διάλογο. Μέχρι την Πέμπτη 15 Μάιου το απόγευμα δεν είχε απαντήσει ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα αν έχει την πρόθεση να συναντήσει και να συζητήσει δημόσια με τους συνυποψήφιους του.
Έτσι ο κ. Ζώρζος θα απευθύνει έναν ωριαίο μονόλογο στους οπαδούς του μέσω του ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού του Π. Μυτιληναίου, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η στάση του ραδιοφωνικού σταθμού 106,4 όπου το δημοσιογραφικό του επιτελείο δεν θα παρευρεθεί λόγω φόρτου εργασίας!
Στο Οινοποιείο Μπουτάρη αύριο Παρασκευή στις 10.30 θα συναντηθούν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Α. Σιγάλας, Μ. Αργυρού, Α. Κωνσταντινίδης και Γ. Α. Χάλαρης, πλην του απερχόμενου Αναστάσιου Νικολάου Ζώρζου για να συζητήσουν δημόσια και να απαντήσουν στα ερωτήματα του Δημοσιογράφου Δημήτρη Πράσσου.
Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ραδιοφωνικό σταθμό Top Melody 104,9 και από το διαδίκτυο στο www.santonews.com. Παράλληλα θα μπορούν να δουν ζωντανά την συζήτηση όλοι οι πολίτες και από όποιο διαδικτυακό site ζητήσει να την μεταδώσει.
Οι τεχνικοί έχουν έτοιμο το κανάλι που θα μπορεί να χορηγήσει εικόνα και ήχο σε όσους το θελήσουν».