ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΒΟΡΙΔΗ-ΔΗΜΑΡΧΩΝ

 

 

Καλούμε το Δήμαρχο, να παραμείνει συνεπής στις απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει και έχει δεσμευτεί", λέεο ο ΣΥΡΙΖΑ Θήρας

  “Καλούμε το Δήμαρχο, να παραμείνει συνεπής στις απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει και έχει δεσμευτεί”, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Θήρας

«Με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιεί απόψε ο υπουργός υγείας με τους δημάρχους του Ν. Αιγαίου η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Θήρας επισημαίνει για άλλη μια φορά: η λύση στα προβλήματα υγείας τόσο των μονίμων κατοίκων των νησιών μας, όσο και των επισκεπτών μας δεν μπορεί να είναι άλλη από τη λειτουργία του νοσοκομείου Θήρας.
Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο ως αντιπολίτευση αλλά και ως μελλοντική κυβέρνηση του τόπου θα υπερασπιστεί το δημόσιο χαρακτήρα της υγείας μέσα από το ΕΣΥ, ως κοινωνικό αγαθό και ιδιαίτερα την παροχή δωρεάν υγειονομικών υπηρεσιών στους ανασφάλιστους και στις ασθενέστερες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού.
Η εκφρασμένη θέση των πολιτών της Σαντορίνης είναι η άμεση λειτουργία του νοσοκομείου με δημόσιο χαρακτήρα.

στις δημόσιες δηλώσεις του προς το Θηραϊκό λαό και να διεκδικήσει από τον υπουργό το άνοιγμα του νοσοκομείου χωρίς καμία άλλη διαπραγμάτευση.

Δημόσια δωρεάν υγεία για όλους».