“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

ΑΠΟ ΤΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ” ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

 

 

 

“Κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για τον εορτασμό του μεγάλου «ΟΧΙ» των Ελλήνων συνέβη το γνωστό πλέον σε όλη την επικράτεια περιστατικό στη Θήρα, όπου αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν, δικαιολογημένα, για την απόδοση της Ελληνικής Σημαίας σε μαθήτρια αλβανικής καταγωγής και εθνικότητας. Το περιστατικό αποδόθηκε σε «μέλη» του Λαϊκού Συνδέσμου- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι κανείς από τους αγανακτισμένους πολίτες δεν ήταν μέλος του κινήματός μας, αλλά όλοι ήταν απλοί συντοπίτες μας Έλληνες πολίτες, μεταξύ των οποίων και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τη συγκεκριμένη ενέργεια. Αυτοί οι ψευτοπατριώτες, βέβαια, δεν ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι η Σημαία αποδόθηκε σε Αλβανίδα, της οποίας οι πρόγονοι ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ στην Πατρίδα μας το 1940 και ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ τους Έλληνες ΛΥΣΣΑΛΕΑ. Μάλιστα, μετά από την γερμανική εισβολή και τη συνθηκολόγηση της Ελλάδος, οι Αλβανοί πρόγονοι της σημαιοφόρου κατείχαν από κοινού με τους Γερμανούς και Ιταλούς συμμάχους τους την γεωγραφική περιοχή της Ηπείρου, όπου ΤΕΛΕΣΑΝ ΦΡΙΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Έσφαξαν Έλληνες, ξεκλήρισαν οικογένειες, λεηλάτησαν χωριά, κατέστρεψαν σπίτια. Διαβόητη είναι η σφαγή της Παραμυθίας, όπου τελέστηκαν ειδεχθέστατα εγκλήματα πολέμου από τους Αλβανούς κατά των Ελλήνων.

Οι εθνομηδενιστές που τους πείραξε η αντίδραση των Ελλήνων, έχουν το θράσος να κάνουν και μαθήματα πατριωτισμού στον Ελληνικό Λαό. Καθόλου ασφαλώς δεν τους απασχολεί ότι οι ομοεθνείς της σημαιοφόρου ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ και ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και ΔΗΜΕΥΟΥΝ παράνομα τις περιουσίες τους ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Τέτοιος «πατριωτισμός» διακρίνει αυτούς τους φαιδρούς που επέμεναν να αποδώσουν την Ελληνική Σημαία σε άτομο αλβανικής καταγωγής στην επέτειο του ΟΧΙ του 1940.

Η απόδοση της Σημαίας σε άτομο αλβανικής καταγωγής αποτελεί ΥΒΡΙΝ προς τους ποταμούς Αίματος των Ελλήνων Πολεμιστών του 1940 και ΠΡΟΣΒΟΛΗ προς τις εκατόμβες των νεκρών Ελλήνων που δολοφονήθηκαν και δολοφονούνται ακόμη και σήμερα από τους Αλβανούς. Είμαστε δε βέβαιοι ότι αυτοί οι σύγχρονοι Κουίσλιγκ δεν θα είχαν πρόβλημα να δώσουν τη Σημαία ακόμη και σε Γερμανούς ή Ιταλούς. Από τη μεριά μας, τους διαβεβαιώνουμε πως έχουν γνώση οι φύλακες κι ο Ελληνικός Λαός επαγρυπνεί…”.

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Γερασιμος (μακης) λέει:

    Έτσιε είναι κυραχρυσαυγουλαμ με τις αλβανοι που μας επιβουλευοντο απο της αρχαιοτητας , που κατεβαιναν οι παλιοδωριεις και παιρναν τσι δουλειες και τσι τυχες τσι καλες απο τους τιμιοι αχαιοι και λυσσαξανε τοτενες με το ομηρικο επος του 40 , εκαμαν ασχημιες κι ευτυχως που οι αρηανοι οι φιλοι μας οι γερμανοι θελω να πω κατεβηκανε μ αυτες τσι δυνατες τσι μοτοτσικλετες τους και τις βινυλ τις στολες τσι χοτ κουτουρ καιμας σωσανε, μας βαλανε εις τας ευρωπας και λιγδωσε τ αντερακι μας , παμε για ψωνια στην τραφαλκαρ σκουρερ και για τσιπουρα στο σετ μοριτς και μας ζηλευουνε αυτοι οι λιγουρεοι οι πρωην κουμμουνισται του χοτζα που αφησε νηστικο τον κακομοιρο τον γαιδαρακο και ψοφησε

  2. Ο/Η Παπαδοπουλος λέει:

    Γίγαντες οι ανθρωπποι, με γενικευμένες ιστορικές ανακρίβειες περιγραφοντας περιστατικά χωρις αντίκρισμα που εχουν αποδοθεί σε Βουλγάρους κι οχι οργανωμενα σε Αλβανούς, προσπαθουν να βάλουν φωτιά στις ησυχες μικρες κοινωνίες. Το πρόσωπο του ναζισμού δεν εχει εθνικότητα παιδια μου. Είναι το λυσσαλεο μίσος που σπέρνεται στους λαούς για να καλύψει τα πραγματικά προβληματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *