“AN ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΑ, ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

ΦΩΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

 

 

Αν απεχθάνεστε τη συγκλονιστική θέα σε κάθε γωνία, την εκπληκτική αρχιτεκτονική και τις εμπειρίες που αλλά ζουν τη ζωή σας, τότε πρέπει να μισήσετε τη Σαντορίνη”. Με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο, ξεκινάει το αφιέρωμά του το δημοφιλές ιστολόγιο “Pop Sugar”. “Αν όμως είστε λάτρεις τους”, συνεχίζει, “τότε πρέπει να αρχίσετε να πακετάρετε τα πράγματά σας, γρήγορα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα, σε αυτό το ηφαιστειακό νησί, με τα λευκοβαμένα σπίτια και το Αιγαίο, που το περιβάλλει. Αν και τα γραφικά τοπία του είναι επαρκείς λόγοι για να το επισκεφτείτε, σας δείχνουμε οχτώ ακόμα λόγους για τους οποίους η Σαντορίνη, πρέπει να είναι ο επόμενος προορισμός σας”.

Ο πρώτος λόγος, σύμφωνα με τη συντάκτρια Nicole Yi, είναι το κρασί και τα όμορφα οινοποιεία, κατονομάζοντας συγκεκριμένα τη Santo Wines και το Οινοποιείο Μπουτάρη. Ακολουθεί, η εμπειρία στο μονοπάτι από την Οία προς τα Φηρά. “Ακόμα και οι μη περιπατητές, δεν μπορούν να το αγνοήσουν”, γράφει η Yi. Οι μοναδικές παραλίες είναι το επόμενο συγκριτικό πλεονέκτημα το το Καμάρι και την Περίσα να ξεχωρίζουν, αλλά η Κόκκινη Παραλία, αποτελεί από μόνη της, λόγο για να έρθει κανείς στη Σαντορίνη. Αλλά και οι μικροσκοπικοί ορμίσκοι που προσφέρονται για κολύμπι, όπως το Αμμούδι, προσθέτουν στη γοητεία του νησιού.

Φυσικά, τα αρχαιολογικά ευρήματα, με το Ακρωτήρι στο επίκεντρο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Τα πολυτελή ξενοδοχεία με την εντυπωσιακή θέα, δεν είναι απλά επενδύσεις, αλλά αποκτήματα που υπηρετούν τη συνολική ομορφιά και τονίζονται από τη Nicole Yi, όπως και η δυνατότητα για κολύμπι στις θερμές πηγές του ηφαιστείου. Και βέβαια, η Ρομαντική ατμόσφαιρα. “Η Σαντορίνη είναι ιδανική για μήνα του μέλιτος και σημείο για ταξίδια ζευγαριών για ζευγάρια. Ο απόλυτος ρομαντικός προορισμός, ωστόσο, είναι το χωριό Ημεροβίγλι . Αναφέρεται ως ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια του νησιού,. Ο οικισμός έχει μια από την καλύτερη θέα στη θάλασσα και την καλντέρα (ηφαιστειακό κρατήρα)” καταλήγει, το ιστολόγιο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *