Site icon Santonews

«Άμεση ανάγκη στελέχωσης της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Γ’ Κυκλάδων με έδρα τη Θήρα»

Ερώτηση Μ. Καφούρου

  “Ερώτηση προς την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σχετικά με το πολύ σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Γ’ Κυκλάδων στη Θήρα, κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του βουλευτή στα γραφεία της Τοπικής Διεύθυνσης Γ’ Κυκλάδων, όπου παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Υγείας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε η σοβαρή έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού της εν λόγω Διεύθυνσης, με αποτέλεσμα οι λιγοστοί υπάλληλοι που υπηρετούν να αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και να διεκπεραιώσουν τον μεγάλο όγκο των υποθέσεων, μεταξύ των οποίων τα συνταξιοδοτικά θέματα των πολιτών, που μένουν πίσω.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο κ. Καφούρος ερωτά την υπουργό:

«1. Υπάρχει προγραμματισμός ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό με σκοπό να βελτιωθεί άμεσα η λειτουργία της ανωτέρω υπηρεσίας με στόχο την έγκαιρη εξυπηρέτηση των πολιτών;

2. Σε ποιες υποστηρικτικές ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της ανωτέρω, κομβικής για τους Κυκλαδίτες, υπηρεσίας;»

Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:

Ερώτηση για την υποστελεχωση της Τοπικης Δσης (ΕΦΚΑ) Γ’ Κυκλαδων (ΘΗΡΑ)_180724_ανυπ

Exit mobile version