Αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του νέου δωρεάν webinar από το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, στις 17.00-19.00.

 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 webinar με θέμα «Το νέο τοπίο του Τουριστικού Κλάδου, με τα έως σήμερα δεδομένα, στην εποχή της πανδημίας και πώς αυτό επηρεάζει την ανάπτυξη της Οικονομίας των Κυκλάδων».

Η νέα ώρα διεξαγωγής είναι 17.00-19.00 και η αλλαγή πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα των μελών του προκειμένου να μην συμπέσει το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα με τις άλλες δραστηριότητες των μελών των οικογενειών τους, οι οποίες πραγματοποιούνται επίσης διαδικτυακά, και να εξασφαλιστεί η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών.

Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωσή του, το εκπαιδευτικό αυτό webinar θα είναι διαθέσιμο προς παρακολούθηση και στο κανάλι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο youtube, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων να εξασφαλίζει για τα μέλη του τη συνεχή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν τις εξελίξεις στον κλάδο του τουρισμού, της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας γενικότερα.

Υπενθυμίζεται ότι το webinar απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες και είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων και καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων, την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ώρες 17.00-19.00 με εισηγήτρια την Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του University of Kent.

Κατά τη διάρκεια του webinar θα γίνει προσπάθεια να αναδειχθούν θέματα, όπως:

-Τι αλλάζει στο μοντέλο Τουρισμού.

-Ποιες είναι οι νέες αξίες, ανάγκες, συνήθειες των Τουριστών.

-Πώς επηρεάζονται, άμεσα ή έμμεσα, όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι, όπως το εμπόριο, η εστίαση, η φιλοξενία, κ.λπ.

-Ποια είναι τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αναδύονται.

-Τι αλλαγές αναμένονται στη συνολική στρατηγική και πολιτική για τον Τουρισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο bit.ly/2Ut9XZu έως την Τρίτη 24/11/2020 και ώρα 14.00.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν στο e-mail που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής έναν ειδικό σύνδεσμο για τη σύνδεση με την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος κάθε ημέρας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σύνδεση θα πρέπει να γίνει με το email εγγραφής προκειμένου να δοθεί σε κάθε συμμετέχοντα, που θα παρακολουθήσει και τις δύο ημέρες το εκπαιδευτικό webinar, βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *