ΑΛΙΝΑ ΤΕΟΝΤΟΡΕΣΚΟΥ: TIME TO CROSS”

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

 

 

 

“Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Alina Teodorescou με θέμα “Time to Cross” στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο εστιατόριο Botargo στο μεσαιωνικό Καστέλι του Πύργου.

Το “Time to Cross” είναι μια έκθεση η οποία αναδεικνύει το ταξίδι της αναζήτησης που κάνει κάποιος για να γνωρίσει τον εαυτό του. Στην καθημερινότητά μας, ο χρόνος μας μεταφέρει σε μία άλλη διάσταση και υποσυνείδητα μας χωρίζει από τον εαυτό μας. Μέσα από τις πινελιές, από τα ζωηρά σχήματα και τις κινήσεις του σώματος, η καλλιτέχνης καταφέρνει να κινήσει το ενδιαφέρον και την ένταση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, το διαφανές και το αδιαφανές και τα δύο σε σχέση με το χώρο και την ύπαρξη. Από την αρχή της καριέρας της η Alina Teodorescu καθοδηγήθηκε από το ενδιαφέρον για το ανθρώπινο σώμα σ’ ένα απρόσμενο ταξίδι μεταξύ της πνευματικότητας και του αισθησιασμού.

Η Alina Teodorescu (γεν. το 1982 στο Slanic της Μολδαβίας στη Ρουμανία) είναι μια πολύπλευρη καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, έχοντας μία οκτάχρονη μέχρι τώρα πορεία στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης. Αποφοίτησε το 2006 από το Ion Mincu Πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας στο Βουκουρέστι, με μεταπτυχιακές σπουδές στη διακόσμηση στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο διακόσμησης στο Μιλάνο και τέχνη στο Sothebys Ινστιτούτο Τέχνης στο Λονδίνο και από το 2012 είναι αφοσιωμένη αποκλειστικά στην ζωγραφική. Από τότε, έχει εκθέσει τα έργα της σε διάφορες χώρες όπως στο Λίβανο, τη Ρουμανία, την Κίνα, την Ταϊλάνδη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Βραζιλία και την Ελλάδα.

Οργάνωση έκθεσης: Crossroad Gallery

Εστιατόριο Botargo

Καστέλι, Πύργος, Σαντορίνη

Εγκαίνια: 8 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Διάρκεια έκθεσης: 08/09 – 08/10/ 2017”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *