ΑΚΡΩΤΗΡΙ:ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

 

 

“Με λύπη και βαθιά στεναχώρια, και ύστερα από απόφαση με την νεολαία του χωριού μας, αλλά και το ΔΣ του Συλλόγου, ανακοινώνουμε πως ακυρώνονται όλα τα εθιμα που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν όπως:


ΛΑΖΑΡΟΣ (ΣΆΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ)
ΝΤΕΝΕΚΑΚΙΑ (ΜΕΓΆΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)
ΙΟΥΔΑΣ(ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΆΣΧΑ) για την Πασχαλινή περίοδο.

 


Πιστεύουμε πως πάνω απ όλα προέχει η ΥΓΕΙΑ όλων των συγχωριανών μας, και να υπακούσουμε στα μέτρα αντιμετώπισης ενάντια του κορονoϊού.

 

  Σε καμία περίπτωση δεν χαιρόμαστε με την ακύρωση των εθίμων. Σαν ΔΣ στηρίζουμε την νεολαία του χωριού μας που τόσα χρόνια είναι ΜΠΡΟΣΤΆ και ΔΙΑΤΗΡΕΊ τα έθιμα του χωριού, και όποτε μας ζητηθεί είμαστε παρών να βοηθήσουμε και να συνδράμουμε….

 

  Αγαπητοί συγχωριανοί, ειναι μια δύσκολη περίοδο την οποία βιώνουμε και μέσα από αυτήν την υγειονομική κρίση, θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα πιο πιστοί στις παράδοσης μας και πάνω απ όλα ΥΓΙΕΙΣ.

 

  Όλοι θέλουμε να γιορτάσουμε το Πάσχα – όλοι θέλουμε να βιώσουμε τα πάθη του Κυρίου μας, αλλά και να ψάλουμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ με την οικογένεια μας – τους φίλους μας – και όσους αγαπάμε, αλλά για να έχουμε όλα τα παραπάνω πρέπει να κάνουμε ΥΠΟΜΟΝΉ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

 

  Του χρόνου πρώτα ο Θεός, θα είμαστε όλοι εδώ να υλοποιήσουμε τα έθιμα!

Μένουμε Σπίτι.
Χρόνια πολλά
Καλη Ανάσταση
Καλη δύναμη σε όλους!

Εκ Μέρους του Δ.Σ
Του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Ακρωτηρίου
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Γ. Μπάικας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *