ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ” ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΑ”

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΜΟΔΟΤΡΙΑΣ

 

 

 

“Eίμαι εργαζόμενη σε τουριστική επιχείρηση στην Οία  και καθημερινά διέρχομαι από την τοποθεσία του μαύρου βουνού εκεί που έχει τοποθετηθεί το πανό της αιμοδοσίας.

 

 

 

 

   Δεν αντιλαμβάνεστε τι ικανοποίηση αισθάνομαι ως αιμοδότρια όταν περνώ και το βλέπω. Ανάμεικτα συναισθήματα με κατακλύζουν. Σαν να είμαι μαθήτρια Δημοτικού και να μου υπενθυμίζει κάποιος ότι ξέρεις σε λίγο το σχολείο ανοίγει  Προετοιμάσου…..!! και όντως προετοιμάζομαι για το επόμενο πανηγύρι του Οκτωβρίου που ρωτώντας έμαθα ότι ξεκινά στις 2-10 Οκτωβρίου.

 

 

  Άντε πάλι . Ας βρεθούμε στο πανηγυρόσπιτο του Άη Γιώργη , να κάνουμε για άλλη μια φορά το χρέος μας προς το συνάνθρωπό μας . Βρέθηκα στην ανάγκη να βοηθήσω συγγενικό μου πρόσωπο και πηγαίνοντας στο νοσοκομείο για να αιμοδοτήσω μου είπαν ότι δεν μπορώ και να απευθυνθώ στην Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης. Και όντως χωρίς αναβολή εξυπηρετήθηκε ο συγγενής μου. Εγώ το μόνο που έκανα στη συνέχεια να δώσω το παρόν μου στην επόμενη αιμοδοσία του Οκτωβρίου του 2020 και έτσι καθιερώθηκα και γω αιμοδότρια .  Γίνομαι Σαντορινιά και γώ όταν διαβάζω για την ανοδική πορεία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης και τον κόσμο που έχει εξυπηρετήσει.

 

 

  Είμαστε υπερήφανοι , εμείς οι αιμοδότες, τα μέλη της  αφού με τα 10 λεπτά από το χρόνο μας  προσφέρουμε ανακούφιση στον άγνωστο συνάνθρωπό μας .  Ας μην ξεχαστούμε λοιπόν στο κάλεσμα του Οκτωβρίου.  Να είμαστε όλοι εκεί. 

 

                                                                                                       Ράνια  Παπαδημητρίου”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *