Site icon Santonews

Αγριεύει η κατάσταση στο «Λιμάνι της Ανομίας»

 

 

 

 

Φωτογραφία αρχείου από πρόσφατη συμπλοκή στον Αθηνιό.

Συμπλοκή και ξυλοδαρμός έγινε στο Λιμάνι του Αθηνιού. Η αρρώστια που κατατρώει την κύρια λιμενική πύλη του νησιού, παρουσίασε για μια ακόμα φορά, έξαρση. Ομαδική συμπλοκή και ξυλοδαρμός για διεκδίκηση (άγρα) πελατών με θύμα και έναν Λιμενικό Υπάλληλο, αναφέρουν οι πληροφορίες. Ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος» για το νέο άθλιο περιστατικό γράφει:

«Τις απογευματινές ώρες χθες, ένα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής της Θήρας, που βρισκόταν στο λιμάνι του Αθηνιού, ενημερώθηκε για ένα περιστατικό φερόμενου ξυλοδαρμού που έλαβε χώρα από δύο (02) ημεδαπούς δράστες, ηλικίας 21 και 17 ετών, κατά ενός 24χρονου ημεδαπού.

Στην προσπάθειά του στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. να σταματήσει τον 17χρονο δράστη, επενέβησαν αρκετά άτομα, μεταξύ αυτών ένας 36χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Γεωργίας) και δύο (02) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 48 ετών εμποδίζοντάς τον, με αποτέλεσμα ο 17χρονος να τραπεί σε φυγή.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 21χρονος, ο 31χρονος, ο 48χρονος και ο 36χρονος αλλοδαπός για παράβαση των άρθρων 333 (Απειλή), 169 (Απείθεια) και 167 (Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων) του Π.Κ. Ο 48χρονος κατηγορείται επίσης και για παράβαση του άρθρου 360 (Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου) του Π.Κ. Επιπρόσθετα, αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 17χρονος».

 

 

 

 

 

Exit mobile version