ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ
 
 
 
 
 
“Με στόχο να συνεχίσει την πορεία της στο δρόμο των επιτυχιών του 2022 ο Α.Ο. Θήρας υποδέχεται το Σάββατο στις 19.00 (live streaming από το Α.Ο. Θήρας ΤV) στο ΔΑΠΠΟΣ τον Πανναξιακό, στο «ντέρμπι των Κυκλάδων» που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.
 
 
  Στο παρθενικό εντός έδρας ματς της νέας χρονιάς, η ομάδα μας θα επιδιώξει να συνδυάσει το «2 στα 2» στο 2022 με μία ακόμη ποιοτική εμφάνιση, που θα «ανεβάσει» κι άλλο την ψυχολογία των αθλητριών του Κώστα Παπαδόπουλου, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του απαιτητικού πρωταθλήματος.
«Πάντα ένα παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο. Θήρας και του Πανναξιακού είναι σημαντικό για τις ομάδες και τους φιλάθλους των δύο νησιών, αλλά εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο βασικό κομμάτι. Θεωρώ λοιπόν αγωνιστικά, ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μία ακόμη καλή εμφάνιση και πέρα από τους βαθμούς της νίκης, να δείξει στο γήπεδο ένα ποιοτικό «πρόσωπο» προσφέροντας χαρά στον κόσμο που θα βρεθεί στο ΔΑΠΠΟΣ για να συμπαρασταθεί στην προσπάθειά μας» τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Α.Ο. Θήρας, Κώστας Παπαδόπουλος.
 
 
 
Η σαββατιάτικη αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό την αυστηρή τήρηση του νέου Αγωνιστικού Υγειονομικού Πρωτόκολλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης 19.00: ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Ονόπας, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Σταθοπούλου, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Τάλαρου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *