Site icon Santonews

ΑΕΜΥ: Μια τόσο μακρινή ακαμψία

 

 

 

Κάποιοι κακεντρεχείς, λένε, πως έπρεπε να σκάσει η βόμβα στα χέρια του Ξηρού, για να γίνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πολιτική διασημότητα. Ο άνθρωπος που δεν διάβασε το Μνημόνιο, κλήθηκε εσχάτως να σώσει (όχι πάντως να εξαρθρώσει) τη Δημόσια Υγεία. Τελικά, αυτή η βόμβα ή είναι βρεγμένη ή βραδυφλεγής.

 

Μέσα στις αρμοδιότητες του Υπουργού που δεν διαβάζει όχι μόνο τα μνημόνια, αλλά και τις αγωνίες της κοινωνίας, είναι και η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) που διαχειρίζεται (και) το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, έληξε. Δόθηκε παράταση μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Συγκλήθηκε η Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα, κατά τις πληροφορίες. Αλλά, η βόμβα που ήταν -όπως λένε- έτοιμη να σκάσει και να γκρεμίσει ότι σαθρό υπήρχε, αποδείχτηκε τζούφια.

Το Δ.Σ παραμένει μέχρις νεωτέρας. Για τρεις ως έξι μήνες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Είναι οι ενδοΑΕΜΥκες κόντρες;. Μήπως εκτός από την  Κορώνη, φύονται και αλλού πανίσχυροι μπαρμπάδες που προστατεύουν δυνατά τα ανίψια τους;. Ότι και να είναι, ο κύριος Χρυσοχοΐδης, ακόμα μελετά. Και η προϊστορία του, λέει, πως δεν τα πάει καλά στο διάβασμα. Το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος.

Exit mobile version