Η AEGEAN, ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Μια γενικόλογη απάντηση στις αιτιάσεις των Ξενοδόχων της Σαντορίνης για τη συχνότητα των δρομολογίων και τις τιμές των ειστηρίων, έστειλε η Aegean, στην Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Αγαπητοί κύριοι,

Με ιδιαίτερη προσοχή διαβάσαμε το μήνυμά σας και βεβαίως θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη  που μας δείχνετε.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ο σχεδιασμός και προγραμματισμός των δρομολογίων μας γίνεται αφού ληφθούν υπόψη οι ανάγκες του επιβατικού μας κοινού, τα σχετικά αιτήματα που λαμβάνουμε, αλλά και οι επιχειρησιακές δυνατότητες του στόλου μας.

Επίσης , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το πρόγραμμα των πτήσεών μας διαμορφώνεται δύο φορές τον χρόνο όπου αξίζει χαρακτηριστικά να αναφερθεί πως στην Aegean , τα τελευταία 12 χρόνια , προσθέτουμε συνεχώς και περισσότερους προορισμούς στο δίκτυό μας ή αυξάνουμε την συχνότητα των πτήσεών μας ενώ παράλληλα συνάπτουμε συνεργασίες με μεγάλου ή και μικρότερου μεγέθους αεροπορικές εταιρίες με κύριο γνώμονα να προσφέρουμε στους επιβάτες μας όλο και περισσότερες δυνατότητες και επιλογές στην επιθυμητή συχνότητα.

Σας διαβεβαιώνουμε πως όλα τα σχετικά σχόλια, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη  και μεταφέρονται τόσο στην Εμπορική Διεύθυνση όσο και στο αρμόδιο τμήμα σχεδιασμού πτητικού προγράμματος της εταιρείας μας.

Περαιτέρω και σχετικά με τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων,  θα θέλαμε να αναφέρουμε πως αυτές εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων, ο χρόνος που γίνεται η κράτηση, η περίοδος του ταξιδιού, η ζήτηση, κλπ. Έτσι, αν υπάρξει τροποποίηση σε έναν από τους προαναφερθέντες παράγοντες, τότε υπάρχει και διαφοροποίηση στη τελική τιμή του εισιτηρίου.

Η προσπάθειά μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί  στις τιμές σε σύγκριση με άλλες αεροπορικές εταιρίες και, στο πλαίσιο αυτό, δημοσιεύουμε συνεχώς νέες προσφορές τόσο για το εσωτερικό μας δίκτυο όσο και για το εξωτερικό.

Επιπλέον, για τους επιβάτες μας εκείνους που έχουν ευελιξία στις ημερομηνίες του ταξιδιού τους, δημιουργήσαμε μία νέα υπηρεσία την οποία ονομάσαμε “Low Fare Calendar” και είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας μας στο ακόλουθο link http://el.aegeanair.com/prosfores/low-fare-calendar/ , ώστε να δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης των ημερομηνιών με τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές έως και 11 μήνες μπροστά.

Ενώ από τις 10 Οκτωβρίου 2013, η AEGEAN απαντώντας στην ανάγκη  για ακόμη χαμηλότερους ναύλους και μεγαλύτερη ευελιξία, εισάγει δυο νέες κατηγορίες εισιτηρίων στην οικονομική θέση, τις GoLight και Flex, οι οποίες σχεδιάστηκαν για να εξυπηρετήσουν διαφορετικές ανάγκες των επιβατών προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές. H GoLight κατηγορία σχεδιάστηκε προκειμένου οι επιβάτες που ταξιδεύουν με χειραποσκευή να απολαμβάνουν ακόμα χαμηλότερες τιμές καθώς θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με τιμές που ξεκινούν από 24ευρώ,  ενώ η κατηγορία “Flex”, στην οικονομική θέση, περιλαμβάνει αποσκευή και την δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίου χωρίς χρέωση αλλαγής (rebooking fee) προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία στο προγραμματισμό ενός ταξιδιού.

Για ακόμα μια φορά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που διαθέσατε προκειμένου να μας αποστείλετε τα σχόλιά σας και θα χαρούμε ειλικρινά να μας δοθεί η δυνατότητα να εκπληρώσουμε το αίτημά σας στο μέλλον.

Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον επικοινωνία.

Με εκτίμηση,

Aegean Air”