Site icon Santonews

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΓΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

“ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”

 

 

 

“Αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία για τους Παίδες της Α.Ε.Σ. η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Έχοντας βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία επέστρεψε η αποστολή Παίδων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης από τη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Οι Παίδες της Α.Ε.Σ. συμμετείχαν σε τέσσερις σημαντικούς και δυνατούς αγώνες. Συγκεκριμένα αντιμετώπισαν τον Πρωταθλητή Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. “Α.Ε. Έξω Παναγίτσας”, τον Πρωταθλητή Δωδεκανήσων “ΑΣΚ Ιπποκράτης”, τον Πρωταθλητή Κρήτης “ΟΦΗ” και τον Πρωταθλητή Νήσων ΒΑ “Φ.Ο. Βροντάδου”.

Αν και δε σημείωσαν νικηφόρα αποτελέσματα, οι νεαροί Πρωταθλητές Παίδων Κυκλάδων αποκόμισαν ωφέλιμες εμπειρίες και διδάγματα, που θα αξιοποιηθούν δημιουργικά για την περαιτέρω εξέλιξη της αγωνιστικής πρακτικής του τμήματος.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Σ. συγχαίρει τους αθλητές της και τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Αξιώτη για την αγωνιστική προσπάθεια που κατέβαλαν με σθένος, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Ευχαριστούμε τον κ. Ζαχαρόπουλο Διονύση και την “Hondos Center” για τα δώρα που προσέφερε στους αθλητές μας ως κατευόδιο πριν τους αγώνες, αλλά και όλους τους χορηγούς μας που υποστήριξαν εμπράκτως την αποστολή του Παιδικού μας Τμήματος καθώς και όλους τους φίλους της Α.Ε.Σ. που παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες των αθλητών μας”.

Exit mobile version