ΑΔΩΝΙΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ

“ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ”

 

 

adonis01ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ Ρ/Σ “Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”-ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ

 

“Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεσπά «Δεν σκεφτήκατε τα παιδιά σας; Τους υπουργούς που έχετε βγάλει, δεν θα τους προσλαμβάνατε στον σταθμό σας ούτε για καφετζήδες».

Απίστευτη και άνευ προηγουμένου επίθεση εξαπέλυσε στους νησιώτες και δη τους Ναξιώτες ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικός σταθμό της Νάξου Aegean Voice 107.5 «Η Φωνή του Αιγαίου» με αφορμή τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και την ψήφο στις τελευταίες εθνικές εκλογές

Αγενής; Επικριτικός; Σίγουρα πάντως με τιμωρητικό χαρακτήρα εμφανίστηκε στον Aegean Voice 107.5 «Η Φωνή του Αιγαίου» και στην χθεσινή πρωινή εκπομπή, “Aliberti News”, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τους πολίτες της Νάξου και γενικότερα των Κυκλάδων για την επιλογή τους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Δήλωσε δε έκπληκτος σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Δεν ντραπήκατε εκείνη τη μέρα; Δεν σκεφτήκατε τα παιδιά σας;». Ο κος Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο ειρωνείας όταν ανέφερε ότι ουσιαστικά επιθυμούσαμε την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Και δεν σταμάτησε εκεί

“Στην κάλπη προσέχουμε όταν μπαίνουμε, δεν κάνουμε πλάκα δεν εκδικούμαστε δεν βγάζουμε απωθημένα. Οι κάτοικοι των Κυκλάδων ψήφισαν ότι δεν θέλουν μειωμένο ΦΠΑ, κάνατε μεγαλύτερο λάθος από τους υπόλοιπους Έλληνες… Πέντε χρόνια παλεύαμε για τα δικαιώματα των νησιωτών και πήγατε και ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ».

Τόνισε ότι θεωρεί δύσκολη τη συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου, θεωρεί ως δεδομένο ένα νέο μνημόνιο εάν μπει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Αναφέρθηκε στα προβλήματα καθημερινότητας στα νησιά, όπως το μεταναστευτικό, και πρόσθεσε ότι ως επόμενη Κυβέρνηση « μπορεί να έχουμε πρόωρες εκλογές, μπορεί όμως και πολύ … πρόωρες» θα επιχειρήσει η Νέα Δημοκρατία επανεκκίνηση της οικονομίας μέσω μείωσης φορολογίας, ιδιωτικοποιήσεων από τη στιγμή που το κράτος δεν έχει χρήματα…”

Το λινκ της συνέντευξης του Αδωνι Γεωργιάδη στον Aegean Voice 107.5 «Η Φωνή του Αιγαίου» και στην εκπομπή «Aliberti News».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *