Α.ΣΙΓΑΛΑΣ: “ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ, Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

ΣΙΓΑΛΑΣ_ΑΝΤ2“Η πλήρης διάλυση του συνδυασμού του κ. Ζώρζου επιφέρει πολλαπλά ρήγματα στην εύρυθμη λειτουργία των νησιών μας, μειώνοντας σοβαρά την αξιοπιστία και το κύρος του Δήμου μας.

 

Σε μία πρόσκληση παρωδία, όπου του γύρισαν την πλάτη όλοι οι προσκεκλημένοι και τα ΜΜΕ, ο κ. Δήμαρχος απέδρασε από τα πραγματικά προβλήματά μας και “ψεκασμένος” από τον επικίνδυνο περίγυρό του, προσπάθησε να υπονομεύσει για μία ακόμη φορά, την άμεση επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που έχουν ή ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΘΗΡΑΣΙΑ.

Καμία ανησυχία δεν εξέφρασε για τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ που έχασε ο ίδιος από το ΕΣΠΑ, για την διαχείριση των απορριμμάτων χωρίς νέα χρηματοδότηση στο μέλλον που αφορά στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΏΝ.

Το “Sea Diamond”, ή αναβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου μας και τα τεράστια προβλήματα των υποδομών στην Παιδεία, αποτέλεσαν μακρινό παρελθόν για τον κ. Ζώρζο.
Ή διαχείριση της κρουαζιέρας, σε καμία περίπτωση δεν λύνεται κάνοντας τον τροχονόμο στα κύματα, αλλά με την άμεση κατασκευή του νέου τελεφερίκ, την επισκευή των ναυδέτων και την ασφαλή λειτουργία των λιμένων του γιαλού των Φηρών και του Αθηνιού.

Δεν ακούσαμε κουβέντα για το STOP της ντροπής, τη βρώμα και τη δυσωδία που μετέφεραν εικόνες ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΈΣ για τα νησιά μας, καθ’ όλη την τουριστική περίοδο το 2016. Ούτε λέξη για τα δυσβάσταχτα τέλη καθαριότητας που έχει επιβάλλει αυξήσεις 100% σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, και 30% σε όλα τα νοικοκυριά, αλλά ούτε για το χαράτσι του ηφαιστείου 2.5 ευρώ χωρίς ανταποδοτικό χαρακτήρα.

Τα προβλήματα στην ακτοπλοΐα που έχουν επιφέρει δυσβάσταχτο πλήγμα στην οικονομία του νησιού αλλά και στην επικοινωνία των μονίμων κατοίκων με την Κρήτη και τα γύρω νησιά, ουδόλως απασχόλησαν τον κ. Δήμαρχο.

Προφανώς το προεδρικό διάταγμα ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ-ΖΩΡΖΟΥ παρά τις δικαιολογημένες ενστάσεις μας, (που ποτέ δεν απασχόλησαν επί της ουσίας τη Δημοτική αρχή) δεν διασφαλίζει την ομαλή και ελεγχόμενη οικιστική ανάπτυξη και καλεί την ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΉΣ για τα επόμενα χρόνια ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

ΚΟΡΕΣΜΟΣ στο Δήμο υπάρχει στην ΑΝΟΧΗ και στην ΥΠΟΜΟΝΉ των Δημοτών, να περιμένουν ΛΥΣΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
Με τα σημερινά πλέον δημοσιεύματα μεγάλων εφημερίδων που απουσίαζαν χθες από τη συνέντευξη, -S O S ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ- το νησί θα παραμένει στο περιθώριο, οι Σαντορινιοί θα περάσουν χειρότερες ημέρες και οι επισκέπτες θα ταλαιπωρούνται για 2χρονια ακόμη με ευθύνη που έχει ονοματεπώνυμο”Θηραϊκή Πολιτεία”.

Η παραμονή του κ. Ζώρζου και του σκληρού πυρήνα εντός και εκτός της παράταξης του στο Δήμο, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις και θα καθυστερήσει την Πρόοδο.
Η παράταξή μας, πιστή στις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ της, θα συνεχίσει να δίνει τη σκληρή μάχη για το Δήμο και τους Δημότες με ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

Για την Παράταξη
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *