Site icon Santonews

7 ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ 5 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ (6 ΕΥΡΩ)

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ TUI

 

 

 

 

 

Φανταστείτε ότι ζείτε στο Μάντσεστερ, ή κάπου τριγύρω και ονειρεύεστε διακοπές στη Σαντορίνη. Αλλά, όπως έλεγε η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά, “δεν φτάνουν τα μιστά!”. Και ξαφνικά, ο καλός άγγελος του τουρισμού, βρίσκεται σε κέφια και χαμογελάει. Μπαίνεις στην ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού κολοσσού  TUI και τρίβεις τα ματάκια σου. Μια εβδομάδα στη Σαντορίνη, σε πολύ καλό ξενοδοχείο με πληρωμένη τη διαμονή και τα αεροπορικά εισιτήρια, με 5,42 λίρες Αγγλίας. Δηλαδή 6,31 ευρώ. Τι κάνεις;. Με τόσα ούτε χάμπουργκερ δεν τρως στο Μάντσεστερ. Τρέχεις λοιπόν, κάνεις την κράτηση κι αν είσαι κοινωνικός τύπος καλείς και 5-6 συγγενείς και φίλους, για να τους κάνεις δώρο διακοπές.

 

Μετά δεν ξυπνάς. Σε προσγειώνει ανώμαλα η TUI. Λάθος, λέει. Όντως έτσι έγινε και το θέμα, έκανε το γύρο των Μέσων ενημέρωσης της Ευρώπης. Γράφει η Telegraph: ”

Οι παραθεριστές αντέδρασαν με φρενίτιδα, αφ’ ότου  ανακάλυψαν ότι η προσφορά του Tui για μια εβδομάδα μακριά στη Σαντορίνη για μόλις 5 £ ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Το επταήμερο διάλειμμα στο ελληνικό νησί διαφημίστηκε στις 12 Ιουλίου με 5,42 £ ανά άτομο στην ιστοσελίδα του γιγαντιαίου διακοπών, με διαμονή στο Caldera View Resort, Μεγαλοχώρι, με διαμονή και πρωινό.

Η συμφωνία για δύο άτομα περιελάβανε επίσης πτήσεις από και προς το Μάντσεστερ, που αναχωρούσαν στις 7 το πρωί του επόμενου πρωινού.

Παρά τη σύντομη ειδοποίηση, ανυπόμονοι Βρετανοί συνέρρευσαν για να κλείσουν το ταξίδι αφού κάποια – η Λουίζ Ντόναλντσον, από το Μίντλεσμπρο- εντόπισε την προσφορά και την ανάρτησε στο Twitter, όπου και προβλήθηκε σχεδόν 400.000 φορές.

Έγραψε: «Αν κάποιος μπορεί να πετάξει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από το Μάντσεστερ στις 7 το πρωί αύριο, τότε μπορείτε να έχετε μια εβδομάδα στη Σαντορίνη για £5,42 ο καθένας. Ευχαριστώ τώρα!!!!”.

Οι “TUIδες”, τράβαγαν τα μαλλιά τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ένας εκπρόσωπος της Tui είπε: «Δυστυχώς, από ένα τεχνικό σφάλμα  ο ιστότοπός μας έδειχνε εσφαλμένα ένα πακέτο διακοπών στη Σαντορίνη για 5 £. Οι εν λόγω διακοπές είχαν ήδη εξαντληθεί και δεν ήταν πλέον δυνατή η κράτηση.

«Προσφέρουμε προσφορές εξαιρετικής αξίας, αλλά δυστυχώς αυτό ήταν ένα τεχνικό σφάλμα. Εκτιμούμε την κατανόηση των πελατών μας καθώς οι ομάδες πληροφορικής μας εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος.”.

  Όμως τα εγγλεζάκια, δεν παίρνουν εύκολα χαμπάρι. “Αυτό έχει εξοργίσει ορισμένους πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι κάλεσαν τον γίγαντα των διακοπών να τιμήσει τη συμφωνία όπως διαφημίστηκε.

Κάποιος έγραψε: «(αφού το) Διαφημίζετε, δεν πρέπει να το τιμήσετε;».

  Αλλά και ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου στο Μεγαλοχώρι, δήλωσε πως σε καμιά περίπτωση δεν είναι οι τιμές που προσφέρονται.

  Οπότε οι 14.000 που είδαν την αρχική ανάρτηση και πολλοί από αυτούς έσπευσαν να κάνουν κράτηση, ίσως ξαναθυμηθούν την Νοταρά: “Δεν φτάνουν τα μιστά”.

Exit mobile version