ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

"Σκοπός της συνεργασίας είναι η υποστήριξη της Διοίκησης της Ενώσεως σε θεσμικά ζητήματα"

“Σκοπός της συνεργασίας είναι η υποστήριξη της Διοίκησης της Ενώσεως σε θεσμικά ζητήματα”

Δελτίο τύπου

  «Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση προς τα μέλη της την αποδοχή εκ μέρους του δικηγόρου Αθηνών, κυρίου Ιωάννη Ε. Ρηγάκου, της πρόσκλησης που του απηύθυνε το Διοικητικό μας Συμβούλιο για την παροχή των νομικών του υπηρεσιών προς την Ένωσή μας.

Ο Ιωάννης Ε. Ρηγάκος, εκ των συνεταίρων του δικηγορικού γραφείου «ΜΠΑΒΕΑΣ, ΠΙΝΑΤΣΗΣ, ΡΗΓΑΚΟΣ και Συνεργάτες »  www.bprlaw.gr   Λεωφόρος Βασ. Σοφίας αρ. 137, 3ος όροφος, Αθήνα 11521 |  (+30) 210 3644286  | info@bprlaw.gr   ειδικεύεται, μεταξύ άλλων στο εμπορικό δίκαιο, το δίκαιο εταιριών και στο τουριστικό δίκαιο, διατελεί επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος γνωστών εταιριών, μεταξύ των οποίων και ξενοδοχειακές εταιρίες του νησιού μας.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η υποστήριξη της Διοίκησης της Ενώσεως σε θεσμικά ζητήματα, η παροχή γνωμοδοτήσεων σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Ένωση και τα μέλη της, η παρουσίαση νομικών θεματικών ενοτήτων του ενδιαφέροντος των επιχειρήσεών μας, μέσω ημερίδων και ομιλιών που θα διοργανώνει η Ένωσή μας με την συμμετοχή του, η εκπροσώπηση της Ενώσεώς μας σε θεσμικά όργανα τουρισμού, όπου η παρουσία νομικού κρίνεται απαραίτητη κλπ.

Ο Ιωάννης Ρηγάκος ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης για την τιμή που του γίνεται με την πιο πάνω πρόσκληση, αποδέχθηκε με χαρά την ανάληψη των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων που απορρέουν από αυτήν και, ευχόμενος να φανεί αντάξιος στην εμπιστοσύνη που του δείχνει η νέα Διοίκηση, δήλωσε ότι θα βρίσκεται, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, στην διάθεση της Διοίκησης για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ένωσή μας.

Διευκρινίζεται ότι η παροχή των νομικών υπηρεσιών του Ιωάννη Ρηγάκου προς την Διοίκηση της Ενώσεως θα πραγματοποιηθεί έναντι συμβολικής αμοιβής εκατό (100,00) ευρώ ετησίως, την οποία ο Ιωάννης Ρηγάκος δωρίζει στην Ένωση για την επιδίωξη των σκοπών της».