ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

  somateionotiasantoriniΑγαπητά Μέλη σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή δουλειά ενόψει της τουριστικής σεζόν,        Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Τουριστικών Επιχειρήσεων συμπλήρωσε ακριβώς 2 μήνες που συγκροτήθηκε.  Για να γίνεται γνωστό το έργο μας και οι δράσεις του σωματείου μας, θα ενημερώνουμε τακτικά τα μέλη μας για τις δραστηριότητες μας.   Με τι ασχοληθήκαμε αυτό το δίμηνο:  

 • Εδώ και ένα περίπου μήνα, λειτουργεί η νέα διαδικτυακή πύλη www.southsantorini.com μέσω της οποίας ενημερώνουμε σχεδόν καθημερινά με ανακοινώσεις για νέα και χρήσιμες πληροφορίες για τους επιχειρηματίες.
 • Έχουμε καταστήσει δυνατή την επικοινωνία μας μέσω e-mail με μια βάση 130 διευθύνσεων που ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τα μέλη μας.  Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό κάθε μέλος να έχει e-mail.
 • Μέσω του σωματείου μας εκδίδονται καρτέλες τιμών για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η προθεσμία έκδοσης τους είναι έως 30/06. ΤΑ δικαιολογητικά είναι μια περυσινή δήλωση τιμών, και το σήμα του ΕΟΤ. Οι καρτέλες εκδίδονται άμεσα στην προσωρινή έδρα του σωματείου, στο λογιστικό γραφείο της κ. Νομικού στην Περίσσα, έναντι από τα computer LABSOFT.  Εκδίδουμε καρτέλες για τις περιοχές του Ακρωτηρίου, Μεγαλοχωρίου, Εμπορείου, Περιβόλου, Αγ. Γεωργίου, Βλυχάδας και Περίσσας. 
 • Κούνιες στην Περίσσα
 • Τουαλέτες επισκεπτών στο Καστέλι Εμπορείου
 • Συναντήσεις με τη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.
 • Συνάντηση στο Δήμο για το κυκλοφοριακό της περιοχής
 • Συνάντηση για το παραεμπόριο και την αστυνόμευση
 • Αίτημα για τη μείωση των τελών σύνδεσης στη ΔΕΥΑΘ
 • Συγκοινωνίες-συνάντηση με τα ΚΤΕΛ
 • Εκδήλωση την 24/6 ημέρα του Αγ.Πνέυματος

     Μέσα σε 2 μήνες, από το σωματείο μας έχουν σταλεί 11 επιστολές και έχουν πραγματοποιηθεί 13 συναντήσεις με φορείς του νησιού, εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, της αστυνομίας, του λιμεναρχείου, σωματεία και άλλους.  Όλο το Διοικητικό συμβούλιο, προσπαθεί για το καλύτερο μα πάνω απ’ όλα προσπαθεί να ενώσει, να οργανώσει τους επιχειρηματίες με βάση τα κοινά συμφέροντα που έχουν, για να καταφέρει την ανάδειξη και την αναβάθμιση της περιοχής και των επιχειρήσεων.  Επιθυμούμε την άμεση και συχνή επικοινωνία με τα μέλη μας, πρέπει πρώτα εμείς οι ίδιοι να πιστέψουμε πως μπορεί κάτι να αλλάξει με τη βοήθεια και τη συνεισφορά όλων μας.  Έχει έρθει η ώρα που πρέπει να ενωθούμε για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας ακμαίες και κερδοφόρες.  Κάνουμε ανοικτή πρόσκληση στους επιχειρηματίες του Ακρωτηρίου και Μεγαλοχωρίου να έρθουν να γνωριστούμε και να εγγραφούν νέα μέλη, έτσι ώστε μέσα από τη γνωριμία και τη συζήτηση να καταφέρουμε να υπερασπιστούμε με αποτελεσματικότητα και τις δικές τους ΍ έσεις.   Ευχόμαστε να σας έχουμε συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο μας.  

Το Διοικητικό συμβούλιο

 

Γαλανός Μάριος

Ζώρζος Σπύρος

Λουκόπουλος Ιωάννης

Κατσίπη Νικολέτα

Νομικού Γεωργία

Σιγάλας Αρτέμης

Βλαβιανός Ιωσήφ