Site icon Santonews

10.000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΝΙΜΟ ΓΙΑΤΡΟ 5.800 ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ- ”ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

 

 

 

Δεν έχει “αποφράδες μέρες η Μύκονος”

“Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου στηρίζει στην πράξη τους ιατρούς του Δημόσιου Κέντρου Υγείας που υπηρετούν στο νησί, καταβάλοντας το ποσό των 80.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου και ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή, δίνοντας πάντα έμφαση στον κλάδο της υγείας του νησιού με στόχο την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων θέσεων του Κέντρου Υγείας με παροχή κινήτρου, ενέκριναν και ψήφισαν την καταβολή του ποσού των 80.000 ευρώ συνολικά στου ιατρούς του Κέντρου Υγείας, αποκλειστικά από δημοτικούς πόρους.

Το γεγονός αυτό ενισχύει τη συμβολή του Δήμου στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας της Μυκόνου τα τελευταία χρόνια μετά από συντονισμένες προσπάθειες και πρωτοβουλίες του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κουκά και της Δημοτικής Αρχής, σε συντονισμό με τη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου, τόσο μέσω της ενίσχυσης του Κέντρου σε εξοπλισμό, όσο και μέσω της παροχής επιδόματος στέγασης και σίτισης προς τους ιατρούς.

Ο Πρώην της Σαντορίνης, αύξησε το εισιτήριο του Τελεφερίκ, χάριν της υγείας, αλλά δεν έδωσε παρά ψίχουλα κι αυτά παρακαλετά.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσό των 80.000 ευρώ θα καταμεριστεί σε δυο κατηγορίες, τους επικουρικούς ιατρούς και τους αγροτικούς που υπηρετούν στο νησί δίνοντας το κίνητρο και σε άλλους ιατρούς να πάρουν την απόφαση και να δηλώσουν ως τόπο εργασίας τους τη Μύκονο. Ειδικότερα, κάθε επικουρικός γιατρός θα λάβει 10.000 ευρώ και κάθε αγροτικός γιατρός με πλήρη θητεία θα λάβει το ποσό των 5.800 ευρώ για ένα έτος”.

Exit mobile version