ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΓΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ  (28)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΓΑ
Πάνω από 500.000 ασφαλισμένοι του ΟΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων), θα μπορέσουν να επωφεληθούν από το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην «Αγροτική Εστία», θα διαρκέσει μέχρις τις 14 Ιουνίου και μπορεί να γίνει μέσω τον Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Επίσης ο ΟΓΑ έχει απευθύνει πρόσκληση προς του ιδιοκτήτες καταλυμάτων, που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

OGAΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.), στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013, ανακοινώνει «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» προς τους Επιχειρηματίες Τουριστικών Καταλυμάτων (όλων των Νομών της χώρας).
Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν τουριστικά καταλύματα, όλων των τύπων, δηλαδή:
• Ξενοδοχεία όλων των μορφών και τάξεων.
• Ενοικιαζόμενα Δωμάτια/Διαμερίσματα, εξαιρουμένων των ενοικιαζομένων
δωματίων/ διαμερισμάτων ενός κλειδιού.
• Επιπλωμένες κατοικίες- επαύλεις
όλα με ιδιαίτερο λουτρό και κλιματισμό/ κεντρική θέρμανση, εντός των
δωματίων, καθώς και
• Οργανωμένες κατασκηνώσεις (camping).
Όσοι Επιχειρηματίες Τουριστικών Καταλυμάτων, πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, και ενδιαφέρονται να συνάψουν σύμβαση με τον ΟΓΑ, προκειμένου να δέχονται στα καταλύματά τους Κοινωνικούς Τουρίστες- δικαιούχους του Οργανισμού, μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους του Προγράμματος (Προϋποθέσεις- Διαδικασίες Ένταξης- Υποχρεώσεις κ.λ.π.) και να προμηθευτούν το ειδικό έντυπο Αίτησης- Υπεύθυνης Δήλωσης Συμμετοχής, από την ιστοσελίδα του
ΟΓΑ www . oga . gr
Οι Αιτήσεις- Υπεύθυνες Δηλώσεις Συμμετοχής, υποβάλλονται ΜΟΝΟ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ στη διεύθυνση ΟΓΑ, Κλάδος Αγροτικής Εστίας, Πατησίων 30,
10170 Αθήνα, από 26-3-2013 έως 2-5-2013.