ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

"Αιτία πολέμου", η στάθμευση του ΚΤΕΛ στο Καμάρι.

“Αιτία πολέμου”, η στάθμευση του ΚΤΕΛ στο Καμάρι.

 

  Αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τις προειδοποιήσεις τους για τον αποκλεισμό της πρόσβασης στις παραλίες του Καμαρίου, εμφανίζονται επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του οικισμού. Αιτία αποτελεί η πορεία του λεωφορείου, που λόγω της κατασκευής πεζοδρομίου και της συνακόλουθης μονοδρόμησης του εσω-παραλιακού, δεν εκτελείται- σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες όπως στο παρελθόν. Όπως λένε οι ίδιοι, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της εμπορικής αξίας των καταστημάτων τους και την ανατροπή των μέχρι τώρα δεδομένων στην περιοχή.

  Για το θέμα, έχει ήδη πραγματοποιηθεί μια συμβολική διαμαρτυρία, ενώ στις πυρετώδεις συσκέψεις που ακολούθησαν, προτάθηκαν κάποιες λύσεις οι οποίες όμως δεν τελεσφόρησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες η βασική λύση ήταν να μετατραπεί το πάρκινγκ στην απόληξη της οδού Μυρτιδιωτίσσης σε χώρο στάθμευσης και ελιγμών των λεωφορείων και μάλιστα είχαν συγκεντρωθεί και χρήματα για τις αναγκαίες βελτιώσεις. Υπήρξε όμως διαμαρτυρία από ξενοδόχους της περιοχής, με αποτέλεσμα και αυτή η λύση να μείνει στον αέρα. Έτσι, με νεώτερη επιστολή τους οι επιχειρηματίες, ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

 

  Κ. Δήμαρχε , κ. Πρόεδρε του ΚΤΕΛ 

Παρά τις υποσχέσεις σας για τα δρομολόγια του λεωφορείου προς την στάση Μητροπία και τις διάφορες λύσεις που προτείνατε εσείς και οι άλλοι παράγοντες του νησιού ,σε επαναλαμβανόμενες συγκεντρώσεις στο Καμάρι και κλείσιμο του δρόμου προς τις παραλίες ,  τίποτα δεν εφαρμόστηκε.

    Επί  τριάντα χρόνια περίπου το ΚΤΕΛ εξυπηρετούσε τα εμπορικά τμήματα του Καμαριου επί ισοις οροις και χωρίς προβλήματα  και ξαφνικά όλα ανατρέπονται χωρίς καμιά προειδοποίηση . Αλήθεια ποιος το αποφάσισε αυτό αγνοώντας περίπου 70 επαγγελματίες;.  Κάλο θα ήταν να ξέραμε από τον χειμώνα ότι θέλετε να ερημώσει αυτή η περιοχή και να προγραμματίζαμε και εμείς αναλόγως .

       Πιστεύουμε  λοιπόν ότι μας εμπαίζετε και ότι υπάρχει τεραστία αδικία εις βάρος μας όταν εκτελούνται περίπου 1.000-1.200 (ίσως και περισσότερα) εισερχόμενα δρομολόγια σε ένα μηνά από Φηρά προς Καμάρι και ΟΥΤΕ  ΕΝΑ  δεν έρχεται στην στάση Μητροπία.

  ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/05.2013_