“ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ”

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Π. ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

 

 

Ειδική αναφορά στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης, έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση καθώς και το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του:

“Δίνουμε κίνητρα για το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Θήρας, – έχετε παρατηρήσει ότι τελευταίως έχουν σταματήσει να μιλάνε για το Νοσοκομείο Θήρας. Ενημερώνω ξανά και από το επίσημο βήμα εδώ, ότι ξεκίνησε τη λειτουργία του ο Αξονικός Τομογράφος. Το Νοσοκομείο το ενισχύουμε και βέβαια καλώ για άλλη μια φορά από αυτό εδώ το βήμα, την κοινωνία της Σαντορίνης να στηρίξει το Νοσοκομείο και να βοηθήσει να βρεθούν σπίτια σε λογικές τιμές για τους ανθρώπους που πάνε εκεί και οι οποίοι έχουν δει πάνω από 30.000 περιστατικά σε ένα χρόνο.

Γιατί πραγματικά, μια κοινωνία η οποία ανεβάζει την αξία του προϊόντος του τουρισμού της μέσα από τη λειτουργία αυτού Νοσοκομείου, πρέπει να σταθεί δίπλα και όχι να καθοδηγείται από κάποιους κύκλους, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσει να λειτουργεί με τα οργανωμένα συμφέροντα που είχε κάποια παραμάγαζα που υπάρχουν εκεί απέξω. Και το λέω με αυτόν τον έντονο τρόπο και γι αυτό ρυθμίζουμε και το ζήτημα της δυνατότητας του Δήμου να δώσει κάποια πράγματα. Γιατί επειδή το Νοσοκομείο της Σαντορίνης ανήκε στην ΑΕΜΥ, δεν το κάλυπτε η γενική διάταξη που είχαμε ψηφίσει για τα άλλα Νοσοκομεία, σε σχέση με την στήριξή τους, από τους Οργανισμούς του Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *