ZHTEITAI ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ SANTONEWS

 

 

 

BARMAN & ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ

“Ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι αναζητά Barman και Σερβιτόρο για πλήρη απασχόληση και βοηθό κουζίνας για για απασχόληση.  Για περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικά  επικοινωνήστε στο email: gkaramolegos09@gmail.com  .”

 

 

 

 

 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 

Από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων – τουριστικό γραφείο στη Σαντορίνη , ζητείται προσωπικό για τη σεζόν 2018 για τις παρακάτω ειδικότητες:

Υπάλληλοι για το τμήμα ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Απαραίτητα προσόντα : δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας, πολύ καλή γνώση Αγγλικών , ευχέρεια λόγου. Η προυπηρεσία σε αντίστοιχη θέση είναι επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη.

Οδηγοί για το τουριστικό γραφείο. Απαραίτητα προσόντα: δίπλωμα οδήγησης Δ κατηγορίας και ΠΕΙ, γνώση Αγγλικών τουλάχιστον σε επίπεδο συνεννόησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6944332253 καθημερινά κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 και 19:00 έως 21:00 .

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ζητείται υπάλληλος για εργασία (πλήρης απασχόληση) σε εταιρεία ενοικιάσεωv αυτοκινήτων, στο Καμάρι Θήρας. Απαραίτητη γνώση Αγγλικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό στο email harryalexandrou@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *