ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΤΜ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣΙΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ “ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”

 

ΘΗΡΑΣΙΑΗ κερδοφορία των Τραπεζών, προέχει της εξυπηρέτησης των κατοίκων της Θηρασιάς.

Δεν είναι πια κερδοφόρο – κατά την ΑΛΦΑ Τράπεζα – το εγκατεστημένο εδώ και χρόνια σε Δημοτικό χώρο, ΑΤΜ της Τράπεζας. Αντίθετα , τα αποτελέσματά του είναι ζημιογόνα για την Τράπεζα και δεν δικαιολογούν τη διατήρησή του.

Έτσι, το μοναδικό ΑΤΜ, που εξυπηρετούσε μέχρι σήμερα τους κατοίκους της ακριτικής Θηρασιάς, εργαζόμενους ,συνταξιούχους ,επισκέπτες και κυρίως τις οικογένειες των ναυτικών, που θαλασσοδέρνονται για τον επιούσιο, αποφασίστηκε από την Τράπεζα να ξηλωθεί.

Την τράπεζα την ενδιαφέρουν τα κέρδη της και όχι οι Θηρασιώτες. Για άλλη μια φορά σε όλο της το μεγαλείο η αντίληψη ότι υπεράνω όλων, επικρατεί το κέρδος και όχι οι άνθρωποι.

Ο Δήμος Θήρας, που δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την μέχρι τώρα απομόνωση του νησιού, επιβάλλεται να πάρει άμεσα μέτρα για την κατάσταση. Να διεκδικήσει ώστε να εξασφαλιστούν οι βασικές υποδομές όπως είναι η τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση με Σαντορίνη και Πειραιά, η τραπεζική εξυπηρέτηση, η λειτουργία Ταχυδρομείου, η στελέχωση του πολυδύναμου-στα χαρτιά -Περιφερειακού Ιατρείου καθώς και των σχολικών μονάδων Α΄θμιας και Βθμιας εκπαίδευσης που υπάρχουν στο νησί. Να λειτουργήσουν όλα με τον καλύτερο τρόπο όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες ανάγκες του 21ου αιώνα”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Μανος πιτσικαλης λέει:

    Να ήτανε μόνο αυτό το πρόβλημα της Θηρασιας καλά που θα ήταν …..μπάζα άλλο τίποτα σκουπίδια να φάνε κ οι κότες τα λιμάνια ζήσε μάι μου να φας τριφύλλι όσο για έργα κ υποδομές πάρτω αυγό κ κουρευτω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *