ΒΙΝΤΕΟ: ΠΩΣ ΣΚΥΛΕΨΑΝ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 

Screenshot_7Υποτίθεται πως είναι ένα από τα διασημότερα χωριά της Υφηλίου. Όχι, δεν υποτίθεται. Είναι!. Όπως και η συγκλονιστική του θέα, στο πέλαγος και το ηφαίστειο. Που κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να ονειρεύονται να δουν. Και πληρώνουν, όσο τους ζητηθεί.

Από εδώ και κάτω ξεκινούν τα υποτίθεται. Ο υποτιθέμενος επαγγελματίας που χρυσοχρεώνει (και καλά κάνει!) τη διαμονή στο συναρπαστικό αυτό τόπο, κοιτάζει μόνο τον εαυτό του. Δεν τον νοιάζει, πως οι άλλοι έχουν ανοίξει. Αυτός θα κάνει τις δουλειές του, όποτε του καπνίσει. Θα πετάξει τα μπάζα του και θα περιμένει -ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ!!!- το Δήμο να τα μαζέψει. Γιατί αυτό το γαϊδούρι, “πλερώνει”. Και όλοι οι υπόλοιποι, πρέπει να πληρώνουμε γι αυτό το ξεσαμάρωτο γαϊδούρι. Που αγνοεί προκλητικά, νόμους, κανονισμούς, κοινή λογική, σεβασμό προς τους άλλους, σεβασμό πως το νησί που τον πλουταίνει, σεβασμό στον τουρίστα που τον πληρώνει.

Γιατί πολύ απλά είναι γαϊδούρι.

Ο δραστήριος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Δακορώνιας, είναι ήπιος και υιοθετεί παρακλητικό τόνο. Δυστυχώς όμως απευθύνεται σε γαϊδούρια!.

 

 

1 Απάντηση

  1. Ο/Η θηρα λέει:

    το τοπιο δεν προκειται να αλλαξει εαν δεν επιβληθουν προστιμα .αρα να μαζευει ο δημος καθε χρονο εχουμε τα ιδια και τα ιδια ποιος θα παρει μια πρωτοβουλια να μπει μια ταξη.
    να σταματησουν να στρογυλωκαθονται δεν κουραστικα απο το πολυ το καθισιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *