ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: ΓΚΟΛ ΑΥΤΟΙ; ΣΕΝΤΡΑ ΕΜΕΙΣ!.

Η “ΑΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ

 

 

 

Αν για κάτι ευγνωμονώ την “Αγία Εταιρεία” που έχει αναλάβει την Καθαριότητα (ευφημισμός, όπως π.χ ο “Εύξεινος Πόντος”, του Δήμου Θήρας, είναι που δε με ταλαιπωρεί στα ρεπορτάζ μου. Αρκεί μια βόλτα σε ακτίνα 1-1,5 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και ανακαλύπτω τα ελέη της.

Κάπου-κάπου οι καταγραφές, πιάνουν τόπο και καθαρίζουν. Αλλά έχω ανακαλύψει ένα χαριτωμένο παιχνιδάκι με την “Αγία Εταιρεία”. Το κυνηγητό. Οι φορητές κάμερες, είναι ελαφριές, οι παρεμβάσεις της εταιρείας ελαφίσιες, το νησί στα χάλια του, αλλά εμείς το χαβά μας. Γκολ, εσείς;. Σέντρα εμείς!.

Και να σκεφτείς πως ένας κραταιός Αντιδήμαρχος (ξέρετε αυτός με την ηρωική παραίτηση, που τελικά μπέρδεψε τον Τσε Γκεβάρα με τον Ρούντολφ το Ελαφάκι), διατείνεται πως είναι κατά 70% ευχαριστημένος από την “Αγία Εταιρεία” -δείτε το δεύτερο βίντεο- Την οποία βέβαια πληρώνουμε 100%, αλλά πως αλλιώς θα αγιάσεις; . Δηλαδή καλοί μου άνθρωποι, υπάρχουν και χειρότερα, προτού καν αρχίσει η σεζό; Στη φουλ σεζό (όπως λέμε κομπινεζό) τι να περιμένουμε;. Πόσα ακόμα γκολ, θα φάμε;. Τη σέντρα την εμπεδώσαμε. Μήπως να παίζαμε και λίγο μπαλίτσα;. Όσο για τους κάδους, πρέπει να έχουμε επανειλημμένες απόπειρες αυτοκτονίας. Εκτός αν έχει πέσει χολέρα και τους θέρισε!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *