ΒΙΝΤΕΟ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

 

 

vravefsi1synueshΤην καθιερωμένη γιορτή επιβράβευσης των νέων ακαδημαϊκών πολιτών, από το χωριό του Πύργου, πραγματοποίησε η “Εστία Πύργου”. Φέτος τους επαίνους και το μικρό χρηματικό έπαθλο, παρέλαβαν οι μαθητές:

Άννα-Μαρία Πελεκάνου-Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βλάχου Νεκταρία -Τμήμα Φυσικής Πανεπιστημίου Κρήτης

Ζώρζος Χριστόφορος- Τμήμα Χημείας Πανεπιστημίου Κρήτης

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αφοσιωμένου καθηγητή και πρωτοστάτη της δημιουργίας του νέου Γυμνασίου Μεσαριάς Νικόλαου Αρμάου. Ο κεντρικός ομιλητής, διδάκτωρ Φιλολογίας και Εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Γαλαίος, τονίζοντας την προσφορά του Ν. Αρμάου, κάλεσε σε νέα προσπάθεια για την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος της εκπαιδευτικής κοινότητας, τονίζοντας τις αντιεκπαιδευτικές συνθήκες που επικρατούν στο Γενικό Λύκειο Θήρας.

Ο Δήμαρχος που έλαβε στη συνέχεια το λόγο, δήλωσε πως για την αποπεράτωση των νεών αιθουσών, απαιτείται αναθεώρηση του Σχεδίου Πόλεως των Φηρών, κάτι που όπως είπε θα ξεκινήσει σύντομα.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος της “Εστίας Πύργου” κ. Μάκης Ζώρζος, ενώ παρούσα ήταν και η σύζυγος του Ν. Αρμάου που μετά ο πέρας της εκδήλωσης, δέχτηκε τους επιτυχόντες μαθητές, κατ΄ ιδίαν και τους μίλησε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *