ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Ο ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΗΡΘΕ- ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΣΗΜΑ, ΑΛΛΑ… ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ

 

 

 

  Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας. Είναι το πολυτιμότερο έργο των τελευταίων δεκαετιών στο νησί και το μόνο και το μόνο Νοσοκομείο που φτιάχτηκε σττην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια. Καρπός των αγώνων της τοπικής κοινωνίας. Της ζηλευτής συνεργασίας φορέων και εκκλησίας. Αλλά και στόχος συμφερόντων, τοπικών πολιτευτάδων και θύμα της απραξίας και των ανακολουθιών της Αυτοδιοίκησης. Όμως, οι νταλίκες δεν ήρθαν. Αντιθέτως ήρθε υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος και πολλά ακόμα σημαντικά εργαλεία για τη λειτουργία του, όπως η αυτόνομη μονάδα οξυγόνου και άλλα πολλά.

Οι δεκάδες χιλιάδες περιστατικών και η υποδειγματική αντιμετώπισή τους -αυτό δείχνουν τα αυθόρμητα μηνύματα από έλληνες και ξένους- αποστομώνουν τους γκρούεζες, αλλά και τους υποστηρικτές των πλαστών πτυχίων με τις ψεύτικες “αριστείες” και τις αμφιλεγόμενες προσλήψεις. Το χρέος όμως της τοπικής κοινωνίας, παραμένει: Σπίτια για τους γιατρούς και το προσωπικό!.

Ναι, προβλήματα έχει!. Αλλά υπάρχει, περπατάει, ανανεώνεται, στελεχώνεται, εμπλουτίζεται. Εδώ είναι και εδώ είμαστε!.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

https://www.facebook.com/santorinihospital/videos/1370144539688700/

ΒΙΝΤΕΟ

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    Οσα μηχανηματα και να ελθουν ,οσα ονειρα και να γινονται ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΕΓΗ σε αυτους που θελουν να διοριστουν για να τα δουλεψουν ολα θα ειναι ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *