VANITY FAIR: Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ ΓΑΜΗΛΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΥΘΙΚΟ ΓΑΜΟ”

 

santorini_vality_fair copyΜόλις, αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι το που”, γράφει η ιταλική έκδοση του “Vanity Fair”, και προσθέτει: “Αλλά για να επιλέξετε το μέρος για να γιορτάσουν την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας (όπως λένε), θα πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφορες πτυχές, όπως ο προϋπολογισμός, η εποχή αλλά και κάτι ακόμα πιο δύσκολο, όπως το να συμφωνήσουν η νύφη και ο γαμπρός για τη λίστα γάμου, τα λουλούδια, το φόρεμα, την εκκλησία ή τη λίστα των καλεσμένων. Για όσους αποφασίσουν να ταξιδέψουν προκειμένου να υποσχεθούν αιώνια αγάπη είναι αδύνατο να μην έχουν γοητευθεί από κάποια ονειρικά μέρη”.

 

Ανάμεσα σε αυτά τα ονειρικά μέρη, το μεγάλο περιοδικό, συγκαταλέγει και τη Σαντορίνη, υποδεικνύοντας την, ως σημείο για ένα γάμο “βγαλμένο από το μύθο”. Γράφει χαρακτηριστικά: “Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την περίφημη ταινία My Big Fat Greek Wedding (σ.σ “Γάμος αλά ελληνικά” της Νία Βαρντάλος) . Ο γάμος στην Ελλάδα, συνδυάζει ρομαντισμό και εκπληκτική θέα. Και η περίπτωση της Σαντορίνης, ενός από τα πιο διάσημα ελληνικά νησιά, είναι γνωστή ως προορισμός για νεόνυμφους ή για τέλεση γάμων. Το νησί με την αφοπλιστική ομορφιά, είναι γεμάτο γοητεία και χάρη. Είναι ηφαιστειακό και διαθέτει ένα σεληνιακό τοπίο, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και μαγευτικά αξιοθέατα”.

 

Screenshot_3 Screenshot_44Screenshot_13Screenshot_12Screenshot_11Screenshot_10Screenshot_9Screenshot_8Screenshot_7Screenshot_4santorini_vality_fair copy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *