ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ

ΔΥΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ- ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ

 

 

Δολιοφθορά στο μηχάνημα παραγωγής και διανομής αφαλατωμένου νερού το οποίο βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Εμπορείο Θήρας, έγινε πριν λίγες μέρες.
Οι  δράστες αφού έστρεψαν την κάμερα ασφαλείας η οποία βρίσκεται στο χώρο, κατέστρεψαν τόσο την πρόσοψη όσο και το μηχανισμό του κερματοδέκτη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί η λήψη νερού από τους δημότες. Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας έχει προβεί στην προμήθεια των απαραίτητων ανταλλακτικών για την επισκευή του μηχανισμού ώστε να συνεχιστεί η διάθεση πόσιμου νερού προς τους ενδιαφερόμενους. Παράλληλα έχει υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Α.Τ. Θήρας το οποίο διενεργεί έρευνα κατόπιν χορηγήσεως στοιχείων από την υπηρεσία μας.

Ωστόσο, μιλώντας σήμερα (19 Ιανουαρίου) στον Ραδιοσταθμό Σαντορίνη 106,4 FM, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Μηνάς Καφιέρης, δήλωσε πως υπάρχει και μελετάται οπτικό υλικό από την ώρα του βανδαλισμού. Οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε όχημα το οποίο έχει επίσης καταγραφεί από κάμερες επιτήρησης. Το Αστυνομικό Τμήμα, μελετά όλο το υλικό με στόχο την άμεση ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών του βανδαλισμού, κίνητρο των οποίων ίσως ήταν η κλοπή των κερμάτων που ρίχνουν οι δημότες ως αντίτιμο για την προμήθεια ποσοτήτων νερού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *