ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

Στις 15 Ιουλίου 2016, ο Πρωθυπουργός, εγκαινίαζε το Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης. Η υγειονομική μονάδα, που παρέμενε για χρόνια κλειστή και όδευε είτε προς ιδιώτες, είτε προς … νταλίκες, τέθηκε σε λειτουργία. Με προβλήματα και ελλείψεις όπως κάθε τι καινούριο. Αλλά και με πολλά μηνύματα ανθρώπων που νοσηλεύθηκαν, την ικανοποίηση των πολιτών που για πρώτη φορά γίνονταν δεκτοί σε ένα ευπρεπή χώρο με πολλούς γιατρούς και νοσηλευτές. Ακόμα και για επεμβάσεις που πριν θα ήταν αδιανόητο να γίνουν στο νησί.

Ένα χρόνο μετά, το Νοσοκομείο, αποκτά εκτός από την αδιασάλευτη θέση του στη συνείδηση των κατοίκων και ένα πολύτιμο μηχάνημα, που εκτοξεύει την δυναμική του. Αυτές τις μέρες, συναρμολογείται ο Αξονικός Τομογράφος. Αφού πέρασαν οι περιπέτειες νομιμοποίησης και θωράκισης του χώρου που θα εγκατασταθεί. Επιταχύνθηκαν όσο γινόταν οι διαδικασίες δημοσίων προμηθειών, ο Τομογράφος ήρθε, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα του Νοσοκομείου στο Facebook. Οι τεχνικοί δουλεύουν πυρετωδώς, τη Δευτέρα, πρόκειται να γίνουν τα τελικά τεστ και οι απαραίτητες μετρήσεις και είναι θέμα ημερών να τεθεί σε λειτουργία.

Νοσοκομείο, ένα χρόνο μετά. Δημόσιο Νοσοκομείο. Καλά εξοπλισμένο και με το βηματισμό του να γίνεται στέρεος και ταχύς.

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Δημητρης λέει:

    ισως δεν πρεπει να ακουγονται τα καλα νεα για το νοσοκομειο γιατι δυστυχως…καποιοι δεν εννοουν να το συνειδητοποιησουν ακομη και στενοχωριουνται γιατι εκαναν …σχεδια για την αποτυχια ενος πραγματικα τοσο μεγαλου σχεδιου που πηρε σαρκα και οστα για το νησι και οχι μονον!!Σκεφθειτε την πικρα του …αγωνιστη προεδρου της ΠΟΕΔΗΝ Γιαννακου που προσφατα ….μετακομισε στην αντιπολιτευση και δινει αγωνα για να αποτυχει το Νοσοκομειο Θηρας!Ελπιζουμε να ειναι ελαχιστοι πλεον αυτοι που θα σιγονταρουν…τις προσπαθειες του!

  2. Ο/Η Τασος Γαραντζιωτης λέει:

    Ελπιζουμε να ειναι αληθεια….Σημερα ομως 19/7/17 σε επισκεψη στον ορθοπεδικο του Νοσοκομειου, (για ρηξη μηνισκου) σαν μοναδικες μου επιλογες για Μαγνητικο Τομογραφο, μου εδωσε Νοσοκομεια της Κρητης η της Αθηνας !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *