ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

“Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

 

 

  ΠΑΣΟΚ_ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣH Δημοτική Οργάνωση Θήρας του ΠΑΣΟΚ αρχικά χαιρετίζει το άνοιγμα του «Γενικόυ Νοσοκομείου Θήρας». Παρά τις όποιες αρχικά αδυναμίες, δεν παύει να αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για το νησί μας. Η σπουδή του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης να εγκαινιάσει το «Γενικό Νοσοκομείο Θήρας» ήταν μια προσπάθεια να κρυφτεί η οικτρή εικόνα που παρουσιάζει το σύστημα υγείας της χώρας με φιέστες ,υποσχέσεις και ταξίματα.

Ως πολιτικός χώρος, θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για να στελεχωθεί πλήρως το Γ.Ν.Θ. διοτί δυστυχώς μέχρι τώρα, όλοι διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για ένα ενισχυμένο Κέντρο Υγείας που δεν δύναται σε καμία των περιπτώσεων να χαρακτηριστεί ως Νοσοκομείο.

Ο χώρος της υγείας,δεν επιτρέπεται να αποτελεί πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης και εκμετάλλευσης όπως δυστυχώς έκανε ο Πρωθυπουργος Κος Τσίπρας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στη Σαντορίνη.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Σαντορίνης, ο Πρωθυπουργός έσπευσε και πάλι στις Κυκλάδες, για να εγκαινιάσει ένα έργο το οποίο δρομολογήθηκε και ξεκίνησε από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η ολοκλήρωση της κατασκευής του οφείλεται σε ιδιωτική χορηγία (ΑΕGΕΑΝ κτλ) .

Η μόνη και μοναδική συμβολή του κ. Τσίπρα ήταν το κόψιμο της κορδέλας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *