ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ, ΤΙΜΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

 

 

 

 

“21 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του Ανδρέα Παπανδρέου. Κι όμως ζει μέσα μας, στην καρδιά της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, γιατί οι ιδέες του δικαιώθηκαν από την ιστορία και το έργο του αναγνωρίστηκε από την κοινωνία.

21 χρόνια για τον λαό και την παράταξη είσαι ακόμη ο Ανδρέας.

Για να μας θυμίζεις ότι το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τον ιδεολογικό μας χώρο γιατί αφουγκράστηκε τις ανάγκες και τα θέλω της ελληνικής κοινωνίας και άλλαξε τη ζωή των Ελλήνων.

Για να μας θυμίζεις ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίχτηκε όσο κανένα άλλο κόμμα από τους προοδευτικούς πολίτες, γιατί προήλθε από τον λαό, πορεύτηκε με τον λαό, πολιτεύτηκε και κυβέρνησε για τον λαό.

Είναι πλέον η ώρα της δική μας δράσης. Για την κοινωνία και τους Έλληνες πολίτες. Όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά. Για την Ελλάδα.

Να δώσουμε ξανά περιεχόμενο στην πολιτική. Να επαναφέρουμε την προοδευτική παράταξη σε ρόλο πρωταγωνιστή. Να δώσουμε στη χώρα μας τη θέση που της αξίζει. Για να επιστρέψει το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας.

Στις 30 Ιουνίου 2017, ο χώρος της Κεντροαριστεράς ανταμώνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ, οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία καθώς επίσης και εκπρόσωποι επιστημονικών και επαγγελματικών σωματείων. Το Συνέδριο, θα είναι προγραμματικό καθώς η Κεντροαριστερά ,ο χώρος του Ριζοσπαστικού Κέντρου και της Σοσιαλδημοκρατίας θα διαμορφώσει τη νέα ενιαία πρόταση που θα κατατεθεί στον Ελληνικό Λαό.

Ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Οργάνωσης Σαντορίνης, θα παρίσταται ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Οργάνωσης κ. Ζήσης Δρόσος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *