ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

adoni_1_pasok“Σε δεξιό παραλήρημα στο οποίο επιδόθηκε ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης,στην ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στην Σαντορίνη. ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θήρας λέγοντας ότι η μοναδική λύση είναι η εκχώρηση του σε ιδιώτες!!!

Δυστυχώς και για την Σαντορίνη έπεσε στους μαθητευόμενους μάγους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,στην προσπάθεια τους να μιμηθούν τον Ανδρέα Παπανδρεου που δημιούργησε το ΕΣΥ,προσφέρουν νερό στο μύλο της ΝΔ ανοιγόντας το Νοσοκομείο Θήρας χωρίς πρώτα να έχουν προγραμματίσει την εύρυθμη λειτουργία του και μεταφέροντας τις παθογένειες του ΕΣΥ σε υπερθετικό βαθμό.

Υπενθυμίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που απέτρεψε την παράδοση του Νοσοκομείου σε ιδιωτικά συμφέροντα και υποστηρίζει την λειτουργια του με πλήρη στελεχώση.

Το ΠΑΣΟΚ έχει την δική του αυτόνομη πορεία και ούτε θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ που καταρρέει το φιλί της ζωής ,ούτε θα γίνει δεκανίκι για την επιστροφή της Δεξιάς.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συσπειρώνει όλο και μεγαλύτερο αριθμό προοδευτικών πολιτών.Ξανασυναντιώμαστε με την βάση της παράταξης με έναν στόχο

Να την κάνουμε και πάλι μεγάλη για την ανάκαμψη της Χώρας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *