ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΤΡΙΟΛΙΚΗ  ΧΛΕΥΗ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΚΛΟΥΖΩ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ “ΘΕΜΑ”

 

 

 

ΑΥΓΗ_ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΜε τα εύγλωττα εισαγωγικά στη λέξη “θέμα”, η εφημερίδα “Αυγή” αποκάλυψε την προσπάθεια “δημοσιογράφων” να καταδείξουν ότι το Νοσοκομείο Σαντορίνης είναι εντελώς άχρηστο. Την ώρα μάλιστα που οι τοπικοί Γκρούεζες ψελλίζουν δικαιολογίες και ο Άδωνις, ανακαλύπτει τώρα τη σορό του Λιαντίνη, που είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια, προκαλώντας σαρωτικούς χλευασμούς στο Διαδίκτυο (ενδεικτικά).

Γράφει η Μαρία Καλυβιώτου, που επιμελείται το ρεπορτάζ: “Εξαπάτηση του διοικητικού υπευθύνου του Νοσοκομείου Σαντορίνης επιχείρησε «δαιμόνιος» δημοσιογράφος κυριακάτικης εφημερίδας. Θέλησε να «αποδείξει» ότι το νοσοκομείο υπολειτουργεί, έχει ελλείψεις και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο έργο του, έτσι ώστε να κρεμαστεί ως… πρώτο θέμα από τα μανταλάκια των περιπτέρων.

Ο «δαιμόνιος» εμφανίστηκε στο τηλέφωνο ως συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και επεδίωξε να υφαρπάξει με απάτη δημόσια έγγραφα. Ωστόσο, έγινε γρήγορα αντιληπτός. Η υπόθεση διερευνάται, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του υπουργείου Υγείας για αντιποίηση αρχής και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Το περιστατικό έρχεται να αποδείξει ότι το παλιό κατεστημένο έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να υπονομεύσουν κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, το οποίο μέχρι πρότινος μετρούσε λουκέτα και υποβαθμιζόταν συστηματικά, με στόχο να παραχωρηθεί στα χέρια των ιδιωτών”.

 

ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ

 

ΠΟΛΑΚΗΣ_ΑΥΓ Εκτός από τη μηνυτήρια αναφορά κατά του δαιμόνιου Κλουζό, ο κ. Πολάκης, έκανε και μια χλευαστική ανάρτηση στο Διαδίκτυο: “Σήμερα στην Αυγη.Αλητεια ρουφιανοδημοσιογραφου της γνωστής εμετικης κιτρινοφυλλαδας που υποδύθηκε συνεργάτη μου για να αποσπάσει στοιχεία “υπολειτουργίας” του Νοσοκομειου Σαντορινης .Την πάτησε ,έγινε μήνυση και ο εξευτελισμός θα είναι πλήρης …”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *