ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΔΡΟΜΩΣΕ» – ΑΝΤΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΥΡΙΚΑΚΗ

 

 

 

“Με την προγραμματισμένη ολοκλήρωση της θητείας μου, ευχαριστώ ειλικρινά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που μου εμπιστεύτηκε πέρσι το τιμόνι του ΓΝΘ. Νεογέννητο ακόμα τότε, στο μεταξύ περπάτησε και πήρε δρόμο. Το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας -όπως σωστά προέβλεψε ο Παύλος Πολάκης- δρόμωσε. Ο απολογισμός μας δείχνει ότι θα φύγει πολύ μπροστά ακόμη, προσφέροντας δωρεάν δημόσια υγεία υψηλού επιπέδου σε κατοίκους και επισκέπτες της Σαντορίνης και ταυτόχρονα έσοδα στο κράτος μας.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους πάλεψαν για τον ίδιο σκοπό, να στεριώσει το Νοσοκομείο, με πρώτους τους θαυμάσιους εργαζόμενους στο ΓΝΘ, γιατρούς και νοσηλευτικούς, διοικητικούς και τεχνικούς. Η συνεισφορά όλων τους στο επιτυχές αποτέλεσμα ήταν καθοριστική.

Αναφέρομαι ξεχωριστά σε τέσσερις πολύτιμες κυρίες: τη Μάγδα Ρεκλείτη, τη Στέλλα Μηνδρινού και φυσικά τη Γιώτα Σκούρα και την Όλγα Ιορδανίδου. Τυχερός όποιος συνεργαστεί μαζί τους.

Στέλνω χαιρετισμούς σε όσους στάθηκαν πλάι μου -Ιφιγένεια, ξεχωρίζεις!- και όσους έβαλαν εναντίον μου. Αποχαιρετώ το νησί της μάνας μου, κόρης του Αρτέμη Δαμίγου και της Καλλιόπης το γένος Ξαγοράρη, αναμένοντας την ετυμηγορία για λογαριασμό όσων οι παππούδες τους άφησαν πίσω πάμφτωχα νησιά κι έδεσαν στο μεγάλο λιμάνι: είμαστε ντόπιοι ή ξένοι άραγε;
Αντί για λόγια, ένα ντοκιμαντέρ για το τότε https://www.youtube.com/watch?v=nCrOzGwG4C0
κι ένα κείμενο για το τώρα http://www.kathimerini.gr/…/ta-rekor-poy-mporei-na-ginoyn-m…
Το Νοσοκομείο σου δρόμωσε. Αντίο Σαντορίνη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *