ΤΟ “CONDE NAST” ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΛΙ

 

 

  psnt_okt_2016Χαμηλότερα από πέρυσι, αλλά πάντως ανάμεσα στις κορυφαίες τους επιλογές, κατέταξαν τη Σαντορίνη, οι αναγνώστες του “Conde Nast Traveller”. Το νησί φιγουράρει την καθιερωμένη ετήσια λίστα με τα 20 ομορφότερα του κόσμου, έχοντας όμως παράλληλα, πολλές υψηλές διακρίσεις από το ίδιο περιοδικό, σε διάφορες κατηγορίες, όπως “ρομαντικά σημεία”, “Γαμήλιοι προορισμοί”, “προορισμοί κρουαζιέρας” ή ιδανικά οινοτουριστικά μέρη”.

Καμία συστάδα νησιών, δεν είναι τόσο τυλιγμένη με το μύθο, όσο οι Κυκλάδες”, γράφει η συντακτική ομάδα του περιοδικού και η επιμελήτρια Jenna Scherer. “Η Σαντορίνη, στο νοτιότερο άκρο της αλυσίδας, είναι ένας ηφαιστειακό νησί με συγκλονιστικά βράχια, αρχαία ερείπια, και γραφικές πόλεις. Επίσης λέγεται ότι είναι η έμπνευση για την Ατλαντίδα του Πλάτωνα”, γράφει, για να προσθέσει: “Συμβουλή: Παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα από την Οία, ένα μικρό χωριό στη νοτιοδυτική ακτή που αποτελείται από ασβεστωμένα και υπόσκαφα σπίτια φωλιασμένα μέσα στο βράχο”.

Στην επιλογή του “Conde Nast Traveller”, η Ελλάδα, εκπροσωπείται επίσης, από τη Μύκονο και την Κρήτη.

santorini-greece-gettywhitsundayislands-australia-gettyvancouverisland-bc-canada-alamyturks-and-caicos-gettyimages-533547321-1tahiti-gettyimages-550870471stlucia-gettystjohn-usvi-gettyst-barts-gettyimages-525646723palawan-philippines-gettymykonos-greece-gettymallorca-spain-gettyimages-185174046ibiza-gettyimages-470022330bermuda-rocks-gettyimages-465411705bali-indonesia-getty

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *