ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΥΓΗΣ

ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

 

 

 

instantstreetview

instantstreetview

  Το Αστυνομικό Δελτίο, όπως πάντα, ψυχρό, υπηρεσιακό και ακριβές. Κι ας κρύβει ανθρώπινες τραγωδίες. Τα εγκλήματα;. Κάποιοι απελπισμένοι, επιχειρούν να διαφύγουν από τις φλεγόμενες ή απλά αυταρχικά κυβερνώμενες χώρες τους και να πάνε στην Ευρώπη. Και οι διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας, της επιβάλλουν το ρόλο του ανθρωποφύλακα. Για να ικανοποιηθεί η Μέρκελ, το ξενοφοβικό AfD, οι αυστριακοί ακροδεξιοί, οι γάλλοι λεπενιστές. Μα όλοι αυτοί, δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα!. Αλλού θέλουν να πάνε. Ας πάνε λοιπόν «αλλού» και ας αναλάβουν οι «αλλού» το ανθρωπιστικό κόστος.

 

 

“Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο γυναίκες υπήκοοι Συρίας ηλικίας 21 και 38 ετών που συνόδευαν παιδιά τους, γιατί μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας αρχών Ιταλίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

 

Συνελήφθη 01.06.201στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 18χρονη υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενη για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας αρχών Γαλλίας, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ελβετία.

Το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

 

Συνελήφθησαν 31.05.2016 στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο υπήκοοι Ιράκ ηλικίας 23 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας αρχών Ιταλίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

 

1 Απάντηση

  1. Δηλαδή, δεν μπορεί κανείς να πάει σε πλαστές Δημοκρατίες με πλαστά έγγραφα; Περίεργο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *