ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΟΥΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ

 

 

«Θεατρικές Παραστάσεις»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν σε δύο εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις στο Μέγαρο Γκύζη.

Την Κυριακή 26 Νοέμβριου 2017 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η παιδική παράσταση «Το μαύρο ψαράκι». Το παραμύθι του μεγάλου Ιρανού παιδαγωγού και συγγραφέα Σαμάντ Μπεχραγκί, που ενέπνευσε τους δημιουργούς του πασίγνωστου Νέμο «ζωντανεύει» στη σκηνή του Μεγάρου Γκύζη από την ομάδα των «αστροναυτών». Μια αλληγορία για την ελευθερία, τον ηρωισμό και την ανεξαρτησία που αποκαλύπτει στα παιδιά την αξία του να ακολουθεί κανείς τον δικό του δρόμο στη ζωή.

 

 

Την ίδια μέρα το απόγευμα στις 20:00 θα δοθεί η παράσταση «Πρόταση γάμου». Το αριστουργηματικό μονόπρακτο του Άντον Τσέχοφ σε μια απρόβλεπτη σκηνική μεταφορά, τρυφερό και ξεκαρδιστικό μαζί από την ομάδα «αστροναύτες». Η Φρόσω Ζαγοραίου και ο Ντίνος Ποντικόπουλος  ξεδιπλώνουν μπροστά στα μάτια μας λιβάδια, λίμνες  και «καλλιστεία» σκύλων με την συναρπαστική φόρμα του αυτοσχεδιασμού, συνδυάζοντας την σύγχρονη τεχνολογία με ακουστικό ήχο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *