ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ;

ΕΙΝΑΙ «TROLL» ΚΑΙ «ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Κ. Μ. ΑΡΓΥΡΟΥ.

argyrou_maria_

«Άλλη πληγή αυτή», ήταν η αντίδραση της επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Μαρίας Αργυρού, όταν κατά την πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε για τις δοσοληψίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας. Διακινδυνεύοντας να χαρακτηριστεί «παπαρολόγος», «τσάμπα μάγκας», «troll» ή «ανόητοι», τίτλοι που με περισσή ευγένεια μοιράζει σε όσους προσπαθούν να λάβουν απαντήσεις για το κοσμοϊστορικό έργο που πραγματοποιεί, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, η Δημοτική Σύμβουλος μιλά για το διαγωνισμό που «για άγνωστους λόγους δεν έγινε». (παραθέτουμε στο τέλος το βίντεο όλης της στιχομυθίας μας με την κ. Αργυρού).

 

Μιλά ακόμα για «ρουσφετάκια του Δημάρχου (σχετικό Βίντεο) 

 

 

 

 

και για φωτογραφικό διαγωνισμό (επίσης σχετικό Βίντεο)

 

Επίσης για το «αδαπάνως» (απόφαση πρακτικό 9 /2015 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας ΘΕΜΑ: «Πρόταση της ΚΑΠΑ GROUP M.A.E. για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας δωρεάν». Το οποίο «αδαπάνως» δεν περιλαμβάνει βέβαια τις άλλες εργασίες « διαµόρφωσης λιµενικής ζώνης Μονολίθου» που στις 8/12/2015 πληρώθηκαν με 14.760 ευρώ, μείον 960 ευρώ φόρους. Και τη στιγμή μάλιστα, που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα (το 2015) χωρίς διαγωνισμό, δόθηκαν κομματιαστά στην ίδια εταιρεία αρκετά λεφτά (τα στοιχεία υπάρχουν στο «Διαύγεια») με απευθείας ανάθεση, για καθαρισμό διάφορων χώρων της δικαιοδοσίας του.

 

“ΑΛΛΗ ΠΛΗΓΗ ΑΥΤΗ….”

 

  Το συμπέρασμα λοιπόν για την υπόθεση καθαριότητας, θα εξαχθεί, καθώς με τη σειρά τους οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Α. Σιγάλας, κ.Γ. Χάλαρης και κ. Μ. Αργυρού προέβησαν σε σοβαρές επισημάνσεις.  Αλλά και η δημοσιογραφική έρευνα, έχει προχωρήσει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *