«ΤΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «BEAUTIFUL PLACES»

 

 

α1α Τα συναρπαστικότερα, αλλά «μυστικά», σημεία της Σαντορίνης, διατείνεται πως γνωρίζει ο ταξιδιωτικός ιστοχώρος  beautifulplaces-no1.com, που ειδικεύεται στη δημοσίευση αξιολογικών καταλόγων, με τα καλύτερα που πρέπει να δει ή να κάνει κάποιος, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο.

 

«Το γνωρίζατε πως η Σαντορίνη, είναι όπως λένε το εκπληκτικότερο νησί της Ελλάδας», ξεκινά το εκτενές αφιέρωμα, για να συνεχίσει «δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός πως ελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο […] αν λοιπόν σκοπεύετε να επισκεφτείτε το νησί, αυτό το άρθρο είναι ειδικά γραμμένο για εσάς.

 

  Ποια είναι τα  συναρπαστικά «μυστικά» του νησιού (που μόνο μυστικά δεν είναι βέβαια, όπως θα δείτε) σύμφωνα με τον ιστότοπο;.

 

Ιστιοπλοΐα και καταδύσεις. « Ο Κουστό, έψαχνε για την Ατλαντίδα και δεν τη βρήκε. Πηγαίνετε για Scuba και λίσως εσείς σταθείτε πιο τυχεροί», αναφέρει χαρακτηριστικά.The_Most_Amazing_Secret_Spots_In_Santorini sailing.jpeg

 

Επισκεφτείτε τις Παραλίες. «Η Σαντορίνη έχει θρυλικές παραλίες, όπως η Κόκκινη Παραλία ή την παραλία στο Καμάρι. Η  Κόκκινη Παραλία είναι γνωστή για το κόκκινο και το μαύρο βότσαλο και τις ηφαιστειακές πέτρες της. Το Καμάρι προσφέρει θέαμα προς ένα επιβλητικό βράχο, το «Μέσα Βουνό». Εδώ το δημοσίευμα έχει ένα μικρό… προβληματάκι, καθώς αντί για την Κόκκινη Παραλία και το Καμάρι δημοσιεύει μια φωτογραφία από το Παραντάις της Μυκόνου και μια από την Κεφαλονιά. Εντάξει. Δεν έπαιζε και Λόττο ο συντάκτης. Έχασε ένα στα έξι.

 

Εξερευνήστε την Οία. «Είναι το πιο φωτογραφημένο μέρος όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του κόσμου» τονίζει το δημοσίευμα.

the Oia

 

Κοιμηθείτε σε ένα υπόσκαφο κατάλυμα.

 

The_Most_Amazing_Secret_Spots_In_Santorini4.jpeg

 

 

Ανακαλύψτε, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μικρά χωριά και καταδυθείτε στην ιστορία. « Το Ακρωτήρι ήταν μια Μινωική Πόλη και συχνάς την αποκαλούν «Πομπηία του Αιγαίου», γράφει το beautifulplaces-no1, προτείνοντας παράλληλα επισκέψεις στον Πύργο και το Εμπορείο «που έχουν ιστυορικά κτίρια, εκληκτικάα κάστρα και φρούρια».

 

The_Most_Amazing_Secret_Spots_In_Santorini45jpeg

 

 

  Δείτε το Ηλιοβασίλεμα. «Υπάρχουν πολλές μυστικές τοποθεσίες στη Σαντορίνη όπου μπορείτε να απολαύσετε τη στιγμή που οι χρυσές ακτίνες βυθίζονται στη θάλασσα, καθώς ο ήλιος δύει. Πηγαίνετε στο Ημεροβίγλι ή τη Βλυχάδα και δείτε το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα της Ζωής σας. Θα σας Σαγηνεύσει», καταλήγει.

The_Most_Amazing_Secret_Spots_In_Santorini6.jpeg

 

ΠΗΓΗ: http://beautifulplaces-no1.com/the-most-amazing-secret-spots-in-santorini/