“ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ”

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ

 

 

 

vakondios_nd“Η ψήφιση του ήδη εισηγμένου στην ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, νομοσχεδίου με τα μέτρα εξόντωσης των Ελλήνων και εκχώρησης της Ελληνικής κυριαρχίας, θα αποτελέσει ταφόπλακα για το σύνολο της χώρας, αλλά πολύ περισσότερο θα καταδικάσει τελεσίδικα τα νησιά και τους νησιώτες.

Στο πλαίσιο αυτό προκαλεί κατάπληξη η ωμή αλλά αποκαλυπτική δήλωση του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου για την κατάργηση του ειδικού καθεστώτος μειωμένου ΦΠΑ στη δεύτερη ομάδα νησιών.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι διαφωνεί με τη συγκεκριμένη διάταξη αλλά θα την ψηφίσει διότι δεν θέλει να κάνει το χατίρι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ουσιαστικά ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ με πλήρη συνείδηση καταδικάζει τα νησιά και τους νησιώτες στην απώλεια ενός ανταποδοτικού Ευρωπαϊκού κεκτημένου, για να διατηρήσει την βουλευτική του καρέκλα και το σύνολο των προνομίων του.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ αρχικά διαβεβαίωνε τους πάντες ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ και όταν ψήφισε την σχετική διάταξη για την πρώτη ομάδα νησιών υποστήριζε ότι μέσω του «παράλληλου προγράμματος» θα εξασφάλιζε ευεργετικά αντισταθμίσματα.

Είναι φανερό ότι τα ψέματα της Κυβέρνησης και των εκπροσώπων της στα νησιά δεν έχουν τέλος.

Ο Νίκος Συρμαλένιος και οι σύντροφοί του θα πρέπει να θυμηθούν ότι εκπροσωπούν τους νησιώτες, τους οποίους παραπλάνησαν σκοπίμως και χωρίς αυταπάτες.

Να είναι σίγουροι ότι οι νησιώτες θα τους υπενθυμίζουμε με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή την προδοσία την οποία θα διαπράξουν αν ψηφίσουν τις σχετικές διατάξεις.

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει την ηθελημένη φτωχοποίηση της κοινωνίας για τη διατήρηση των βουλευτικών εδρών.

Γιώργος Βακόνδιος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *