ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΤΟΥ PLAYLAND ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ

 

PLAYLAND Το αθλητικό κέντρο “PLAYLAND” και συγκεκριμένα το τμήμα Ποδοσφαίρου,για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά, επέλεξε να δώσει το παρόν στο 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών που διεξήχθη στο όμορφο νησί της Μήλου στο διάστημα 21-24/6/2014. Ένα τουρνουά που έχει εδραιωθεί στην συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων στις Κυκλάδες,που έχει γίνει πλέον θεσμός και έχει προσφέρει πολλά στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο τόσο σε επίπεδο Ακαδημιών όσο και σε επίπεδο Συλλόγων.
Πάνω απ΄όλα όμως έχει γίνει αποδεκτό ως θεσμός κυρίως για την χαρά του παιγνιδιού που προσφέρει στους μικρούς αθλητές, καθώς επίσης και για τις ανεκτίμητες εμπειρίες και εικόνες που αποκομίζουν τα παιδιά από τη συμμετοχή τους. Εξάλλου ο ανεπίσημος τίτλος του τουρνουά «Η γιορτή τουμικρού Ποδοσφαιριστή» επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.
Συγκεκριμένα, η αποστολή αριθμούσε πάνω από 70 άτομα -31 αθλητές-, με επικεφαλής τον υπεύθυνο του “PLAYLAND” κοΞΑΓΟΡΑΡΗ ΑΚΗ και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-προπονητές των παιδιών κ.κ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΤΣΟΒΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ καθώς και συνοδούς γονείς.
Αγωνιστικά το αθλητικό κέντρο “PLAYLAND” συμμετείχε με τρία αγωνιστικά τμήματα στις κατηγορίες Προτζούνιορ,Τζούνιορ και Προπαίδες.
Η ομάδα των Προπαίδων αποτελούνταν από τους κάτωθι αθλητές:
ΒΡΑΠΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΑΜΙΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΛΟΖΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΓΚΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΑΡΟΥΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣPLAYLAND2

Η αγωνιστική τους παρουσία ήταν πάρα πολύ καλή και ενθαρρυντική τόσο για τους υπεύθυνους προπονητές αλλά κυρίως για τα ίδια τα παιδιά.Ήταν η ομάδα που είχε να συναγωνιστεί με αγωνιστικά τμήματα Συλλόγων με πολύχρονη συμμετοχή στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ και πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες.Παρ’ όλα αυτά έδειξαν μεγάλη αγωνιστική ετοιμότητα και πολλά ψυχικά αποθέματα και γνώρισαν μόλις μια ήττα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας ΑJAX ΣΥΡΟΥ! Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ήταν η πιο ολιγάριθμη αποστολή (11 μόλις αθλητές σε αγώνες 9χ9) από όλες όσες συμμετείχαν στην κατηγορία.
Η ομάδα των Προτζούνιορ αποτελούνταν από τους κάτωθι αθλητές:
ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΡΟΒΙΜΑΙ ΡΑΦΑΕΛ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΙΓΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΖΕΚΙΡΑΙ ΦΡΙΝΤΙ
ΡΟΥΣΣΗΣ ΘΑΝΟΣ
Η αγωνιστική παρουσία και αυτής της ομάδας αυτής ήταν πολύ ικανοποιητική και τα συμπεράσματα που εξήχθησαν ήταν πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα για το ποδοσφαιρικό μέλλον των συγκεκριμένων παιδιών.Παρουσίασαν ένα ομοιογενές και συμπαγές αγωνιστικό σύνολο ,με σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς.Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι ήττες που γνώρισε η ομάδα από τους αντιπάλους, ήταν με διαφορά ενός τέρματος και με την τύχη πολλές φορές να μην είναι σύμμαχός τους.
Η ομάδα των Προπαίδων αποτελούνταν από τους κάτωθι αθλητές:

ΠΕΛΕΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΕΚΙΡΑΙ ΑΡΗΣ
ΔΑΜΙΓΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΦΕΓΓΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσηστο περυσινό Πανκυκλαδικό Τουρνουά , ήρθε η στιγμή να επιβραβευτούν οι προσπάθειες των παιδιών και να γίνουν οι πρώτοι της κατηγορίας τους στο 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά στη Μήλο.Ήταν η ομάδα που σαφώς κέρδισε τις εντυπώσεις για την αγωνιστική της εικόνα και για την ποιότητα των αθλητών της αλλά και του συνόλου. Ήταν,τέλος,η ομάδα που απέσπασε τα
περισσότερα θετικά σχόλια από όλους τους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση (προπονητές,διαιτητές ,παράγοντες κ.τ.λ.)
Το σημείο που μας κάνει όμως ιδιαίτερα περήφανους και μας συγκινεί πραγματικά, είναι η εικόνα της Ακαδημίας μας στο κομμάτι του ήθους και της συμπεριφοράς των παιδιών , εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Η αναγνώριση,για ακόμη μια φορά, από όλους τους εμπλεκόμενους στο τουρνουά του υψηλού γενικού και αθλητικού ήθους των αθλητών μας και των προπονητών τους, αποτελεί για το Κέντρο μας την πλήρη επίτευξη όλων των στόχων που έχουμε βάλει και για τους οποίους μοχθούμε καθημερινά εδώ και 14 συναπτά έτη. Την δημιουργία δηλαδή,εκτός από ικανούς αθλητές, ανθρώπων με χαρακτήρα και ήθος και με προσωπικότητα διαμορφωμένη, μέσω του αθλητισμού, με τέτοιο τρόπο που θα διασφαλίσει την ομαλή ένταξη στην κοινωνία από τη μια και από την άλλη η πορεία τους στη ζωή θα βασίζεται σε αδιαπραγμάτευτες ηθικές αρχές,συμπεριφορές και νοοτροπίες.
Όλα αυτά οφείλονται στους καταπληκτικούς προπονητές μας ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΤΣΟΒΑΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ που ευχαριστούμε δημόσια.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι, Ξέγνοιαστες Διακοπές
και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη!