ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΙΛΗΣΑΝ! : Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΤΟ SKYSCANNER ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ

 

 

 

  santorini_zodiacΛοιπόν· οι ειδικοί αποφάνθηκαν: Τα Ζώδια επηρεάζουν τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις. Μην το αμφισβητήσετε, διότι δεν θα είστε trendy και αλίμονό σας. Την εμβριθή αυτή ανάλυση, έκαναν οι ειδικοί του μεγάλου ταξιδιωτικού κόμβου Skyscanner και αναδημοσίευσαν με απόλυτη σοβαρότητα, πολλά ταξιδιωτικά έντυπα.

 

  Γράφει χαρακτηριστικά, το ηλεκτρονικό περιοδικό Luxgallery.it: “Για να επιλέξετε τον ιδανικό προορισμό για κάθε ζώδιο υπάρχει το ταξιδιωτικό ωροσκόπιο 2017 […] ομάδα των εμπειρογνωμόνων Skyscanner σήκωσε το βλέμμα και κρυφοκοίταξε τα αστέρια και τους αστερισμούς για να μάθετε πού θα σας μεταφέρει στο όμορφο 2017. Είτε περιπετειώδης, πολυτελής ή οικονομικός, είτε κομψός, ρομαντικός ή ασυνήθιστος, ο ιδανικός προορισμός του έτους σχετίζεται με ζώδιο σας”.

Το δε -επίσης ιταλικό- webitmag, υπερθεματίζει: “ Το Skyscanner δημιουργεί το «ωροσκόπιο για τα ταξίδια του 2017” και επιλέγει το τέλειο σημείο προορισμού, από το Ζώδιο”.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την εμβριθή ανάλυση, οι Σαντορίνη, το 2017 αναμένεται να κατακλυστεί από ανθρώπους που έχουν γεννηθεί στον αστερισμό του Καρκίνου (22 Ιουνίου-22 Ιουλίου). Πριν αναρωτηθείτε το γιατί, αφεθείτε στους ειδικούς:

“Καρκίνος, Σαντορίνη
Ο καρκίνος είναι εξ ορισμού ευαίσθητος. Είναι πεισματάρης, μερικές φορές ντροπαλός, αλλά πάντα με μεγάλη γενναιοδωρία και ανοικτός για νέες ανακαλύψεις. Το στοιχείο του είναι το νερό και τα νησιά είναι φυσικά, το πεδίο του. Ο προορισμός που τα αστέρια προβλέπουν για το 2017 είναι η Σαντορίνη, το νοτιότερο νησί των Κυκλάδων, στη μέση του Αιγαίου. Η σκοτεινή γη- επειδή είναι ηφαιστειακή, έρχεται σε αντίθεση με το λευκό των σπιτιών με θέα στη θάλασσα, η οποίο είναι τόσο έντονα μπλε που μπορεί να κατακλύσει τα μάτια σας. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το τελετουργικό της ηλιοβασίλεμα στην Οία, και την ξενάγηση από τις παραλίες, τη μια πιο όμορφη πολύ διαφορετική από την άλλη. Αυτό το μέρος μοιάζει με καμβά ενός καλλιτέχνη. Και είναι συναρπαστική: θα ζήσετε αξέχαστες ημέρες”.

 

OI ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ

skyscanner_oroscopo_cancro

screenshot_15screenshot_14screenshot_13screenshot_12skyscanner_oroscopo_toroskyscanner_oroscopo_leoneskyscanner_oroscopo_vergineskyscanner_oroscopo_scorpioneskyscanner_oroscopo_sagittarioskyscanner_oroscopo_pesciskyscanner_oroscopo_gemelli

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *