ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΩΝ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ

 

 

 

syllogos-akrotirianon“30 χρόνια παράδοση.. 30 χρόνια μουσική.. 30 χρόνια χορός… 30 χρόνια παρέες.. 30 χρόνια αγάπη για το νησί μας.. 30 χρόνια Σύλλογος Ακρωτηριανών Θήρας!!!!

Ο Σύλλογος Ακρωτηριανών Θήρας θα προσπαθήσει και φέτος να σας μεταφέρει έστω και νοερά όσο μπορούμε περισσότερο μέσα στη κάθε εβδομάδα του ερχόμενου χειμώνα στο μοναδικό νησί μας αλλά και στο υπόλοιπο Αιγαίο μέσα από τα τραγούδια και τους χορούς του όπως το κάνει με επιτυχία τα τελευταία 25 χρόνια !
Σας περιμένουμε στον καθιερωμένο Αγιασμό και στην έναρξη των μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας! Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά για όλους εσάς που θέλετε να μπείτε στη μεγάλη χορευτική παρέα μας , σε μικρούς και μεγάλους που έχουν όρεξη και διάθεση να μάθουν να χορεύουν τους χορούς των νησιών μας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.
Την Κυριακή λοιπόν 2 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:30 σας περιμένουμε στην οδό Αναγνωσταρά 38 & Κορώνης στο Κερατσίνι .Μετά το τέλος του Αγιασμού θα αρχίσουν οι εγγραφές στα χορευτικά μας τμήματα και θα μπορέσετε να έχετε μια πρώτη επαφή με τους δασκάλους ,την υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων Ζαχαριά Πηγή και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας οι οποίοι θα σας λύσουν όλες τις απορίες σας σχετικά με τα μαθήματα αλλά και με το ευρύτερο πλαίσιο του Συλλόγου μας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2104321640!

Καλή Αντάμωση και Καλή αρχή να έχουμε!

Σύλλογος Ακρωτηριανών Θήρας 1987-2017
30 χρόνια παράδοση και συνεχίζουμε…”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *