ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ MONSIEUR MINIMAL

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΑΠΠΟΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

 

 

 

 

«Συναυλία με τον Monsieur Minimal»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 στις 21:00 στο χώρο μπροστά απ’ τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής στα Φηρά για να παρακολουθήσετε τη συναυλία του Monsieur Minimal.

Με ήδη τέσσερα άλμπουμ στο ενεργητικό του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκιά, Γαλλία, Ρωσία, Γερμάνια) , μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Αμερική και Καναδά, συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal  έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop esthete.

Αυτή την περίοδο ο Monsieur Minimal ετοιμάζει το νέο του μουσικό project, το οποίο θα είναι στα ελληνικά και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Δείγμα του επερχόμενου άλμπουμ του αποτελεί το εξαιρετικό single με τίτλο «Αγκαλιά» που κυκλοφόρησε τον Απρίλη και έχει είδη κατακλύσει τα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *