ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΒ BERLIN

«ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΗ»

 

 

ANAFI_ITB«Συμμετοχή του Δήμου Ανάφης στην διεθνής έκθεση στο Βερολίνου (ΙΤΒ).
Ύστερα από πρόταση της τουριστικής επιτροπής και προβολής , την 7/16 απόφαση του ΔΣ Ανάφης και την παραχώρηση εκθεσιακού χώρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ανάφης συμμετείχε στις 9-13 Μαρτίου του 2016 στην μεγαλύτερη διεθνής έκθεση στο Βερολίνου (ΙΤΒ).
Βασικός στόχος της παρουσίας μας ήταν η ενημέρωση και διανομή έντυπων για πεζοπορία (ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΗ) και ήσυχες διακοπές έτσι ώστε να προσελκύσουν επισκέπτες που ταξιδεύουν τα διαστήματα Μάιο-Ιούνιο αλλά και Σεπτέμβριο-Οκτώβριο».
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από το νησί μας συνολικά συμμετείχαν τέσσερις εκπρόσωποι με τον κάθε ένα να δηλώνει παρών για τουλάχιστον δυο ήμερες.
Επίσης μεγάλη ήταν η βοήθεια κειμένου που είχαν συντάξει οι εκπρόσωποι του Δήμου Ανάφης για την έκθεση του 2013 και αναφέρονταν στην ανάγκη άτομου που θα γνωρίζει την Γερμανική γλωσσά .Γι αύτη την περίπτωση είχαμε μαζί μας την κ. Ζαμπέτα Καλογερόπουλου(Μπεττυ) όπου με την εθελοντική της παρουσία ενημερώσαμε πολλούς Γερμανούς επισκέπτες για το νησί της Ανάφης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Λουκά Βελόνια από τον Δήμο Θήρας για την βοήθεια της αποστολής των διαφημιστικών έντυπων στο Βερολίνο και την κ. Ματσούκα Πηνελόπη για το υπέροχο post».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *