ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μ. ΟΡΦΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

“ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΥΧΗΜΑ ΕΝΟΣ ΝΗΣΙΟΥ”

 

 

ΟΡΦΑΝΟΣ_ΑΠΡ_2016_ΑΟΘΗΡΑΣ

ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Α.Ο.Θ.-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

“Ήμουν από αυτούς που δεν πανηγύρισαν, αυτήν την ξέφρενη πορεία του Αθλητικού Ομίλου Θήρας. Γιατί πολύ απλά, ακόμα δεν το πιστεύω. Ακόμα δεν τολμώ να πιστέψω, πως όταν πριν 5 χρόνια, ξεκινούσαμε μαζί με το Γιώργο Σπυριδάκη, μια γυναικεία ομάδα βόλεϊ, θα την έβλεπα να εκτοξεύεται στο αθλητικό σύμπαν, με τόσο ιλιγγιώδη ταχύτητα.

 

Ότι κι αν λένε οι βαθμολογικοί πίνακες. Τα επίσημα στοιχεία. Οι αγώνες μέσα σε ένα παλλόμενο Κλειστό Γυμναστήριο. Τα φώτα, οι κάμερες, τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, τα μεγάλα αφιερώματα, η έκπληξη των ειδικών, η προοπτική να ταξιδέψουμε και να παίξουμε με ομάδες θρύλους του Ευρωπαϊκού βόλεϋ, δεν το πιστεύω!.

 

Γιατί πολύ απλά: αρνούμαι, να το πιστέψω!. Αρνούμαι να πιστέψω, πως μερικοί φίλοι και μια ομάδα λυγερόκορμα κορίτσια που ξεχείλιζαν από νιάτα και ταλέντο, θα έφταναν να κοιτάνε στα μάτια ομάδες, που μόνο ως αντιπάλους σε φιλανθρωπικούς, φιλικούς αγώνες επίδειξης θα τολμούσαμε να καλέσουμε και μάλιστα με χίλια παρακάλια.

 

Λένε όλοι, πως ο ΑΟ Θήρας, έγραψε ιστορία.

Όχι δεν έγραψε ιστορία. Δημιούργησε και δημιουργεί ιστορία.

 

Άλλοι θα γράψουν, γι’ αυτήν την ιστορία, που ξεκίνησε από παρεΐστικο όνειρο, για να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο ορόσημο του Θηραϊκού Αθλητισμού. Δεν πιστεύω, ακόμα, πως υπάρχει παράδειγμα ομάδας που προτού καν ξεκινήσει την ιστορία της, να έχει κατοχυρώσει μια θέση στο πάνθεον. Να έχει γίνει θρύλος, παράδειγμα, καμάρι και περηφάνια, ενός νησιού και σε λίγο μιας χώρας.

 

Οπότε, μάλλον περιττεύουν τα συγχαρητήρια μου, προς τη σοβαρή διοίκηση, τον σπουδαίο προπονητή, τους ενθουσιώδεις φιλάθλους και -κυρίως- προς τις ταλαντούχες και παθιασμένες αθλήτριες. Γιατί ξυπνώντας σιγά-σιγά, βλέπω πως από αυτό το υπέροχο μείγμα, δεν θα μπορούσε να προκύψει τίποτα λιγότερο. Τίποτα!.

 

Κι όσο τους βλέπω να μετατρέπουν το σήμα μιας ομάδας, σε αθλητικό έμβλημα και καύχημα ενός νησιού, θα συνεχίσω να ονειρεύομαι. Χωρίς να τολμώ να σκεφτώ ως που και ως πότε.

Ως τον ορίζοντα, μάλλον”.

ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Α.Ο.Θ.-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *