ΣΤΗΝ “ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ” Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 

 

 

«Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που πραγματοποιείται από 10 έως 13 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων των νησιών της, πρόκειται να συμμετάσχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 13 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια συμμετέχει στην Έκθεση με κύριο στόχο την προώθηση των εμπορικών σχέσεων των παραγωγών τροφίμων και ποτών του Νοτίου Αιγαίου σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να προκύψουν τα μέγιστα δυνατά εμπορικά οφέλη για τους παραγωγούς της και να επιτευχθεί ένας από τους πρωταρχικούς της στόχους που είναι η προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς της τομέα.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμμετέχοντας στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., συμπληρώνοντας το αργότερο έως την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 την σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας στο λινκ που επισυνάπτεται ακολούθως http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=9502

Η έκθεση “Ελλάδος Γεύση” στοχεύει επίσης στην παρουσίαση του πολιτιστικού πλούτου και του τουριστικού ενδιαφέροντος των περιοχών που συμμετέχουν και ως εκ τούτου αποτελεί θαυμάσια ευκαιρία για την διασύνδεση του πρωτογενούς προϊόντος με αυτούς τους κλάδους με τρόπο διαδραστικό και χαρακτήρα παραδοσιακό. Επίσης οι παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία χονδρικής και λιανικής πώλησης και πραγματοποίησης συναντήσεων Β2Β (Business to Business) με Έλληνες και ξένους αγοραστές.

Διευκρινίζεται ότι ως προς την επιλογή των εκθετών θα ληφθούν υπόψη κριτήρια όπως η πιστοποίηση των προϊόντων, η τυποποίηση τους, η παραγωγική τους δυναμικότητα και τέλος η ιδιαιτερότητα τους καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι συγκεκριμένος.

Υπογραμμίζεται πως μετά τις 2/03/2018 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2281082380 κ. Κωνσταντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων και 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου “.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *